Päivitetty 23.06.2016

Share your heart! Osallistu United for Dogsin koirakuvaketjuun


Kuvassa kuvakampanjaan osallistunut Kulkurien Taija rakkaiden koiriensa kanssa

Anna äänesi kodittomille koirille ja ilmaise vastustavasi koiriin kohdistuvaa väkivaltaa osallistumalla United for Dogsin “In My Home” -koirakuvaketjuun. Rescueyhdistys Kulkurit ry osallistuu kampanjaan ja toivoo, että mahdollisimman moni koirien ystävä liittyisi mukaamme. Tapahtuma on universaali ja pääset osallistumaan siihen helposti kotoasi tietokoneesi välityksellä.

YouTube-julkaisu on katsottavissa täältä. Videopätkä on koskettavan kaunis. Osallistuneiden lähetttämiä valokuvia näet kampanjan Facebook-sivuilta.

Sydänkampanjan perustajalla, United for Dogsia pyörittävällä ranskalaisella Laureenilla on romanialainen rescuekoira nimeltään Gigi. Kulkureista moni on Gigiä päässyt halaaman Andan tarhalla! Gigin nimi on tätä nykyä Huntka = Little Wolf in Indian Lakota.

Lähdethän mukaan kuvaketjuun ja anna äänesi unohdettujen koirien puolesta <3

Osallistumisohjeet:

Voit osallistua joko valokuvalla tai videopätkällä.

Valokuva: Ota itsestäsi ja koirastasi kuva, jossa olet muodostanut sormillasi sydämen suomalaisessa maisemassa. Lähetä kuva sähköpostilla osoitteeseen unitedfordogs@gmail.com. Muista kertoa: “I’m from Finland”.

Video: Nauhoita itsestäsi ja koirastasi lyhyt videopätkä. Muodosta sormillasi sydän suomalaisessa maisemassa koirasi kera. Lähetä se sähköpostilla osoitteeseen unitedfordogs@gmail.com. Vaihtoehtoisesti lataa video omalle YouTube-tilillesi ja lähetä linkki edellä mainittuun osoitteeseen.

Jos tarvitset apua osallistumiseen, United for Dogs auttaa mielellään sähköpostitse tai yksityisviestillä Facebook-sivuillaan.

Kiitos!

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.