Päivitetty 27.12.2021

Shout it Out vol. 6 -huutokauppa tuotti ennätykselliset 8870,20 euroa


On tullut kiitosten aika, tämän vuoden Shout it Out vol. 6 on pistetty pakettiin. Ja mikä paketti siitä tulikaan, kiitos kaikkien osallistujien ja ennen kaikkea lahjoittajien!

Vaikka kvartaalitalous kasvupaineineen ei kuulukaan eläinsuojelutyöhön, niin pienesti sitä aina toivoo, että loppupotti olisi isompi kuin edellisenä vuonna ja niinhän se olikin. Ihan puhtaasti siksi, että yrityksiä lähti tänä vuonna mukaan 78 ja siihen päälle kaikki yksityiset lahjoittajat, jotka luopuivat heille tarpeettomasta eläinten hyväksi, huudettavia kohteita oli lopulta 154.

Ajattelimme jo viime vuonna, että koronan takia yritykset eivät pystyisi osallistumaan suurissa määrin ja olimme vielä varmempia siitä tänä vuonna. Mutta kyllä, pystyitte ja halusitte ja teidän ansiosta voimme kuitata tämän vuoden nettosummaksi 8870,2 euroa. Se on paljon rahaa ja sillä pystyy tekemään paljon hyvää.

Kiitos kaikille lahjoittajille ja huutajille huikeasta huutiksesta! Ensi vuonna taas huudetaan uusilla voimilla.

Vielä erityiskiitos yrityksille, jotka osallistuitte huutokauppaan lahjoituksella:

Angel Bling by BirgittaAnimalcareArt by MiaMariaAuki JoogakouluBeauty by MiraKBF CaravanBoxishopCamilla Häggblom ArtCattecoCostoDesign RingoEasyDNAElometsäEläinopisto FaunaElämysTeeriEspoon EläinfysioterapiaFiialiiFiilis Café&BistroFun Bowling & BarHattarakauppaHelsingin KaupunginteatteriHembula DesignHerkkukartanoHierontapalvelu Eeva HonkalaIDA PhotosIvana HelsinkiJaate SerlippensKiipeilyAreenaKipukauppaKoirahieroja Anniina SuontausKoirakahvila WuffeliKoirakoulu MasseterKoirakoulu PawsiteamKoiramainenKoiraparkkiKoruliike Romeo & JuliaKurestoreLahen MurreLeena KouhiaLehtonen & Suominen MTYLemmikkitarvike YugieLempi Coaching & YogaLumipyryMagicakesMarisevaMarja EntrichMe & MartinaMilla Sipola ArtMiss Windy ShopMuutoksenaikaMy Homemade CakeNadja Mikkilä ArtNastolan kukkapisteNiina NalliNina HolmNorva Photo & DesignOnnen askelOnnenpussiOnnen RakitPasilan Hiuspiste Tmi Veera lahtiPia Rydman ArtPikku PingviinitPolulla CoachingPure WasteReetta LageströmRuoja DesignSari Kouki So PrettyStefanie Lindroos PhotographyStudio MeriCamillaSusanna Valaja-PrihtiTeko ShirtTerveysklinikka RytmiVihreä TassuViljava DesignWalonadogsWeekendbeeZonterapi Little Step

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.