Päivitetty 08.07.2015

ShowHau-kiertue matkasi Espooseen. Kiitos iloisesta päivästä!


ShowHau 23.5.2015  (47)FOX-kanavalta tutun ShowHau-ohjelman RoadShow-kiertue saapui Espooseen Kauppakeskus Liilaan 23.5.2015. Tapahtuma oli kaikille avoin ja ilmainen. Myös Kulkurit osallistuivat tähän koiramaiseen päivään. Kulkurit olivat tavattavissa koko päivän kauppakeskuksessa sijaitsevassa Hööks Hevosurheilu Oy -liikkeessä.

Tapahtumapäivä oli onnistunut ja iloinen kokemus. Koiraihmisiä tuli paikalle kiitettävästi. Onneksi aurinkokin alkoi näyttäytyä taivaalta. Kulkurien pisteellä myytiin kannatustuotteita ja perinteinen pieni buffetti muuttuikin hyvin suureksi herkkupöydäksi. Myös koirille löytyi herkkuja.

Lauantaipäivänä Rosiorin kunnalliset tarhan entiset asukit Happy ja Iitu (entiseltä nimeltään Bettina) tapasivat! Paikalla oli myös ihania halikoiria, joille pystyi suuntaamaan hellyydenosoituksia. Nakkikisan voittajaksi selvisi Jenni Siikasen koira ajalla 6.02. Onnittelut!

Päivän tuotto oli yhteensä 357,35 euroa, joten suuri kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille henkilöille, työnekijöille ja leipureille! Tämä tuotto suunnataan kokonaisuudessaan Kulkurien eläinsuojelutyöhön.

Haluamme kiittää ShowHau:ta iloisesta päivästä. Kiitämme hyvästä yhteistyöstä myös Hööks Hevosurheilu Oy-liikkettä. Kiitos Kierrätyskeisarin Käsityöpajalle. Kiitos lisäksi Gavrielides Food, joka sponsoroi buffettiamme välimerellisillä Filos-tuotteillaan. Kiitämme myös työntekijöitä: Annika Niemi, Taru Antikainen, Teija Mouzdahir, Nora Huhta, Suvi Kokkonen, Jaana Hautala, Mari Naukkarinen, Vuokko Vainio, Marcus Martinaho, Miika Liikamaa, Johanna Lisko ja Katarina Kaasinen. Kiitos halikoira Spockille ja omistajalle Jari Kalinaiselle sekä Stina Nurmikosken halikoirille Happylle, Sofille ja Callelle. Lämmin kiitos leipojille: Katja Hänninen, Essi Toivonen, Vuokko Vainio ja Raili Nurmikoski.

 

10440994_10205599406776890_974623180482012927_n

Halikoirat Calle, Sofi ja Happy. Kuva: Stina Nurmikoski

 

 

Katso lisää kuvia tapahtumasta Kulkurien Facebook-sivuilta täältä.

TV-ohjelma ShowHaun kotisivut.

Hööks Hevosurheilu Oy:n kotisivuille täältä.

Gavrielides Food kotisivut.

Kierrätyskeisarin Käsityöpajan Facebook-sivuille tätä kautta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.