Päivitetty 25.05.2015

ShowHau Roadshow rantautuu Espooseen 23.5. Kulkurit tavattavissa Hööks Hevosurheilu -liikkeessä!


roadshow2015_netti

 

ShowHau-ohjelmaa näytetään televisiossa FOX-kanavalla. Ohjelman ideana tiedottaa koirien omistajille, mitä kaikkea koiran kanssa voi tehdä ja harrastaa sekä liittää koiraihmiset yhteen.

Sarjan RoadShow käynnistyy jälleen 9.5.2015 Tuusulasta. Kiertue rantautuu 23.5. Espooseen Kaupppakeskus Liilaan koko päiväksi. Tuolloin myös Kulkurit suuntaavat tiensä Espooseen.

Voit tulla tapaamaan meitä, juttelemaan sekä saamaan ajankohtaista tietoa rescuetoiminnasta kauppakeskuksessa sijaitsevaan Hööks Hevosurheilu Oy -liikkeeseen klo 10-16. Hööksiltä löydät ratsastus- ja hevosvarusteiden lisäksi kattavan tavaravalikoiman koirille. Hööksillä on tapahtumapäivänä hyviä tarjouksia. Halutessasi voit lahjoittaa liikkeessä ostamiasi tuotteita rescuekoirille Romaniaan Kulkurien kautta.

Voi myös tuoda lahjoituksia mukanasi. Erityisesti koiran- ja kissanruoka, mato- sekä punkkilääkkeet ja Nutriplus-ravintolisä ovat tarpeellisia. Katsothan listan muista tarpeellisista tarvikkeista täältä. Tapahtumapäivänä Kulkureilla on pieni buffetti ja arpajaiset. Samalla voit ostaa keväisiä kannatustuotteita ja ihania käsitöitä – tuotto suunnataan kokonaisuudessaan eläinsuojelutyöhön.

Kauppakeskus Liilassa RoadShow järjestää kaikille avoimen match show:n ja piirustuskilpailun lapsille. Lisäksi luvassa on koiravalokuvausta. Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen!

 

Tervetuloa!

 

Kauppakeskus Liila sijaitsee osoitteessa Martinsillantie 10, Espoo.

 

 

roadshow5

Kuva: ShowHau

 

 

TV-ohjelma ShowHaun kotisivut.

Tutustuthan ShowHaun Facebook-sivuille täällä.

Hööks Hevosurheilu Oy:n kotisivuille täältä.

Kauppakeskus Liilan kotisivuille tästä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.