Päivitetty 02.01.2016

Siivouspäivänä siivotaan komerot ja laitetaan tavarat kiertoon. Voit lahjoittaa osan tuotostasi Rosiori de Vede -massaterilointiprojektiin


siivouspaiva

 

Lauantaina 29.8. siivotaan taas koteja tarpeettomasta tavarasta. Tuolloin nimittäin järjestetään Siivouspäivä, joka on valtakunnallinen kierrätystapahtuma. Tässä tapahtumassa kuka tahansa voi pystyttää kirpputorin esimerkiksi kadulle, kotiin, pihalle tai puistoon.

Siivouspäivä siis muuttaa kaupunkeja suuriksi kirpputoreiksi! Sinun on mahdollista osallistua tähän mukavaan tapahtumaan ja samalla tehdä hyvää. Kerääthän sinulle turhat, mutta silti hyväkuntoiset esineet ja tavarat kasaan ja liity mukaan.

Seuraavat kaupungit hyväksyvät myyntipaikan pystyttämisen ilman erillistä lupaa, kunhan käyt merkitsemässä myyntipisteesi kartalle:

Helsinki, Heinola, Sipoo, Espoo, Rauma, Turku, Tampere, Lahti, Kerava, Kouvola, Oulu, Vihti, Loviisa, Järvenpää, Porvoo, Ilomantsi, Riihimäki, Jyväskylä, Vaasa, Joensuu, Varkaus ja Mustasaari.

Lisäksi ainakin Kaskisissa, Kristiinankaupungissa ja Valkeakoskella on myyjille osoitettu alueita, joita saa käyttää.

Tue tärkeää eläinsuojelutyötä lahjoittamalla haluamasi osa päivän tuotostasi Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointiprojektille. Lahjoitustili: Nordea FI73 1029 3000 3566 41,
viitenumero 2410106 (Huom. Tilisiirtoihin kirjoitetut viestit eivät näy meille).

 

Voit ilmoittaa osallistumisestasi etukäteen Mia Takolanderille. Mia ottaa myös mieluusti vastaan tapahtumapäivänä kuvia ja tunnelmia. Mikäli sinulla on kysymyksiä koskien Siivouspäivää, voit myös ohjata ne Mialle.

Ps. Kulkurit pystyttää Siivouspäivän kunniaksi kirppispöydän Vuosaareen Aurinkolahden aukiolle alkaen klo 10. Tervetuloa !

 

Siivouspäivän virallisille sivuille tätä kautta.

Lue lisää Kulkurien Rosiori de Vede- massasterilointi- ja avustusprojektista täältä.

Voit myös seurata projektia Kulkurien Facebook-sivuilla.

Vuosaaressa Aurinkolahden aukiolla kirppistellään 29.8.: https://www.facebook.com/events/579851002156974/

 

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.