Päivitetty 16.08.2018

Kierrätyksen juhlaa, Siivouspäivää, vietetään la 28.5. Kulkureilla pöydät Helsingissä ja Vantaalla


siivouspaiva_touko16_netti

 

Kirppislöytö päivässä pitää nutturan löysällä! Rescueyhdistys Kulkurit ry pystyttää Siivouspäivän kunniaksi kirppispöydän Vuosaareen Aurinkolahden aukiolle la 28.5.2016 alkaen klo 10. Lisäksi Kulkurien tukija Elina Kollanus pitää kirppistä samaisena päivänä Hämevaarassa Vantaalla klo 16-19. Tekemällä ostoksia Siivouspäivänä näistä pöydistä tuet tärkeää eläinsuojelutyötä.

 

Lämpimästi tervetuloa!

 

Aurinkolahden aukio sijaitsee osoitteessa Solvikinkatu 1, Helsinki. Hämevaarassa pöytä sijaitsee osoitteessa Hämeenkyläntie 77, 01640 Vantaa (pihalla). Huom. Aurinkolahden kirppispöytää koskee säävaraus. Jos sataa, pöytää ei pystytetä.

 

Siivouspäivä on valtakunnallinen kierrätystapahtuma. Tässä tapahtumassa kuka tahansa voi pystyttää kirpputorin esimerkiksi kadulle, kotiin, pihalle tai puistoon. Siivouspäivä siis muuttaa kaupunkeja suuriksi kirpputoreiksi.

 

 

Myös sinun on mahdollista osallistua tähän mukavaan tapahtumaan ja samalla tehdä hyvää. Kerääthän sinulle turhat, mutta silti hyväkuntoiset esineet ja tavarat kasaan ja liity mukaan. Voit tukea tärkeää eläinsuojelutyötä lahjoittamalla haluamasi osa päivän tuotostasi Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle. Pienikin lahjoitus on tärkeä!

 

Voit ilmoittaa osallistumisestasi ja osoittaa mieltäsi askarruttavat kysymykset Mia Takolanderille. Hän myös ottaa mieluusti vastaan tapahtumapäivän kuvia ja tunnelmia. Mialta saat tiedot lahjoituksen tekoa varten ja lahjoitustilinumeron.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.