Päivitetty 13.05.2016

Siivouspäivänä huiskittiin ja häärättiin


 

Lauantaina 29.8. koteja saatiin jälleen siisteiksi valtakunnallisen Siivouspäivän ansiosta. Kierrätyksellä on tiettävästi myönteisiä ympäristövaikutuksia. Lisäksi Siivouspäivänä pystyi halutessaan vaikuttamaan kodittomien eläinten elämään: osa tuotosta oli mahdollista lahjoittaa Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointitapahtumaan. Tapahtumapäivänä pystyi siis tekemään tuplasti hyvää!

Myös Kulkurit osallistui Siivouspäivään pystyttämällä  kirppispöydän Vuosaareen Aurinkolahden aukiolle. Iltapäivälle oli luvattu sadetta, mutta sää päättikin olla armollinen. Vaikka tuulenpuuskia riitti, ja saimme välillä pitää vaatteista kiinni, päivä oli onnistunut. Tuotoksi muodostui mainiot 120,95 euroa. Lisäksi osallistuimme Aurinkolahdessa pidettyihin Siivouspäivän etkoihin muutamana päivänä, joten kaikkineen Aurinkolahti tuotti yhteensä 236,50 euroa. Päätimme, että osallistumme ehdottomasti Siivouspäivään ja etkoille jälleen ensi vuonna.  Kiitos kaikille shoppailijoille!

Siivouspäivää vietettiin myös Jyväskylässä. Krista Norvasuon ja Marjukka Kokon myyntipöydältä löytyi kirppistavaran lisäksi käsityönä tehtyjä villasukkia ja kaulapantoja. Myynnissä oli lisäksi erään lahjoittajan itsetehtyjä koirankeksejä. Krista ja Marjukka lahjoittivat osan tuotostaan Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointiprojektille. Suurkiitos Kristalle ja Marjukalle!

Voit jatkossakin tukea tärkeää eläinsuojelutyötä lahjoittamalla haluamasi summan Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointiprojektille. Lahjoitustili: Nordea FI73 1029 3000 3566 41,
viitenumero 2410106 (Huom. Tilisiirtoihin kirjoitetut viestit eivät näy meille).

 

Tutustuthan tarkemmin Kulkurien Rosiori de Vede -massasterilointi- ja avustusprojektiin täällä.

 

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.