Päivitetty 28.10.2019

Rescueyhdistys Kulkurit Ry rekrytoi: Tekijöitä tiedottamiseen ja markkinointisuunnitteluun


Rescueyhdistys Kulkurit Ry:ssä on tarjolla näköalapaikka innovatiivisen ja kansainvälisen eläinsuojelutyön ytimestä! Etsimme 50-henkiseen vapaaehtoisjoukkoomme henkilöitä vastaamaan tiedottamisesta ja markkinointisuunnittelusta. 

Työnkuvaan kuuluu yhdistyksen ajankohtaisten asioiden, tapahtumien ja valmiiden tiedotteiden kirjoittaminen kotisivuille ja some-markkinoinnista vastaaminen yhdessä muun tiimin kanssa. 

Kotisivut ovat yhdistyksen virallinen tiedotuskanava. On tärkeää, että sivut ovat käyttäjäystävälliset, visuaalisesti selkeät ja alati tarpeen mukaan kehittyvät.

Hakijan olisi hyvä hallita jollakin tavalla WordPressin tai muun vastaavan nettisivupohjan käytön perusteet. Koodauksen osaaminen ei ole vaatimus, mutta koodin ymmärtäminen katsotaan eduksi. Kaikkeen kuitenkin perehdytetään, ja apua saa aina kun sitä tarvitsee. Lisäksi hakijan tulee hallita Facebookin käyttö ja omata taito kirjoittaa elävää tekstiä. 

Toivomme löytävämme tehtävään henkilön/henkilöitä, jotka lähtökohtaisesti haluavat sitoutua säännölliseen vapaaehtoistyöhön pidemmäksi aikaa.

Tarjoamme mahdollisuuden olla mukana vaikuttamassa eläinsuojelun kentällä vastuullisessa ja tehokkaassa yhdistyksessä.

Tehtäviin perehdytetään henkilökohtaisesti.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse torstaihin 31.10.2019 mennessä toiminnanjohtaja Salla Honkapäälle, salla.honkapaa@kulkurit.fi.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.