Päivitetty 09.05.2017

Kulkurit tekivät sopimuksen kouluvalistuksesta Cristina Ionescun kanssa 2.4.2017


Kuvassa vasemmalla Kulkurien toiminnanjohtaja Salla Honkapää ja oikealla paikallinen eläinsuojelija Cristina Ionescu

2.4.2017 käännettiin jälleen uusi sivu Rescueyhdistys Kulkurit r:n toiminnassa kestävän eläinsuojelun kentällä.

Kun halutaan vaikuttaa Romanian kodittomien koirien määrän laskemiseen ja parantaa jo olemassa olevien eläinten hyvinvointia, on tehtävä pitkäkestoista, sitkeää työtä erityisesti kahdella rintamalla, jotka kulkevat käsi kädessä.

Sterilointien rinnalla toinen yhtä tärkeä tekijä on paikallisen väestön valistus. Visiomme on, ettei yhdistystä enää eräänä päivänä tarvittaisi. Valistuksen tavoite onkin antaa ihmisille keinot, joilla he voivat itse alkaa vaikuttamaan maansa kodittomien koirien ongelmaan. Tie on pitkä, ja siksi se on aloitettava tänään.

Olemme tänään allekirjoittaneet pitkään valmistellun sopimuksen Cristina Ionescun kanssa kouluvalistuksesta. Hän jalkautuu jatkossa tekemään Kulkurien nimissä kouluvalistusta ympäri Romaniaa lapsille ja nuorille, päiväkoteihin, kouluihin sekä orpokoteihin. Valistusta tehdään sovittua korvausta vastaan 1-6 kertaa kuukaudessa. Sopimus jatkuu toistaiseksi.

Cristina on järkevä ja miellyttävä henkilö, jolla on kokemusta paikallisesta valistuksesta ja elämästä rescuemaailman ympärillä. Olemme äärettömän onnellisia saadessamme hänet mukaan.

Seuraavaksi Cristina alkaa kartoittaa valistuspaikkoja. Varsinainen työ starttaa jo tämän kuun aikana.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.