Päivitetty 16.03.2020

Spay a Bitch – jottei yksikään kersa olis koditon


Nyt hei jengi SOS! Just sun jeesiä tarttetaan!

Romaniassa ollaan nyt semmosessa jamassa, että heikompaa hirvittää. Ei, nyt ei lätistä koronasta, vaikka se tietty karsee keissi onkin. Pyrskähtelevien pöpöjen lisäksi Romaniassa on just näillä näppäimillä starttaamassa vuoden hevein aika, nimittän kevät, pentuseasoni.

Skidejä pullahtelee ulos ku sieniä sateella. Dogi sinne, dogi tonne, dogeja joka puolelle. Mammat niitä föödaa ympäri peltoja ja stadeja ja sit porukka roudaa niitä millon missäkin veskoissa ja kasseissa ympäri huudeja ja dumppaa niitä ojiin, jengin himojen pihoille tai sit vaan suoraan tarhojen porteista ineen. Ihan järkyttävää settiä.

Kersat kuuluu kotiin präijäämään, safkaamaan, fiilaamaan että elämä on laiffii ja sitä rataa. Ei ne penskat oo mitään Romanian nextejä survivereitä, ne delaa sinne kaikkine kremppoineen ja pöpöineen, jää jonkun kaaran alle tai heittää veivinsä kun sapuskat on finiitto. Ei oo koiran elämää.

Mut siks me halutaan helppiä. Just niitä skidejä. Me halutaan sterkkaa narttuja jotta ykskään kersa ei enää koskaan olis koditon.

Spay a Bitch! -kamppis jatkuu 31.3. asti ja me haluttais skramlaa niin jäätävästi massii, että sillä vois oikeesti sterkkaa 200 friidua. Joo tiietään, se tekee euroissa jäätävät kuus tonnia, mutta me myös aika hiton kovaa uskotaan joukkopoweriin.

Miten on, ootko messissä?

1. Vippaa pari egee MobilePay-appilla numeroon 23855 ja tuikkaa viestiks SPAY A BITCH.

tai

2. Pistä pieni satsi massii tilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

Helppiä voit myös jakamalla tätä postausta kaikille sun frendeille, mutsille ja vaikka naapurin Erkille. Tehään tää yhessä, koska meissä on sitä ehtaa munaa! ✊

————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa