Päivitetty 08.11.2015

#spayone-haaste – steriloi yksi, pelasta tuhansia!


sinut_on_haastettu
Laajamittaiset steriloinnit ovat Kulkurien toiminnan johtotähti. Haluamme olla eturintamassa parantamassa kodittomien eläinten tilannetta kestävästi ja pysyvästi. Steriloinneilla autetaan paitsi laajassa mittakaavassa, myös parannetaan yksittäisten koirien elämänlaatua.

 

 

 

Romaniassa syntyy valtavat määrät koiranpentuja kaduille, pelloille ja metsiin. Pentueita, joko emoineen tai ilman, hylätään massoittain. Steriloinneilla voidaan syntyvyyden kontrolloimisen lisäksi ehkäistä eläinten turhaa kärsimystä.

Koiran steriloinnin hinta Romaniassa on 30 euroa. Steriloimalla yhden voit pelastaa tuhansia! Se on upea eläinsuojeluteko. Haluatko sinä tehdä maailmasta paremman yhdelle koiralle ja samalla estää lukemattomien pentujen syntymistä kodittomiksi?

#spayone-kampanjassa haastamme kaikki mukaan tekemään kanssamme parempaa huomista kodittomille eläimille. Voit osallistua tekemällä lahjoituksen ja haastamalla ystäväsi mukaan kampanjaan. Osallistua voit myös työ- tai harrastusporukalla, perheen tai kavereiden kanssa yhdessä.

Ota vastaan #spayone-haaste! Steriloi yksi – pelasta tuhansia!

Kansanedustaja Jaana Pelkonen liputtaa sterilointien ja kestävän eläinsuojelutyön puolesta!

Kansanedustaja Jaana Pelkonen liputtaa sterilointien ja kestävän eläinsuojelutyön puolesta!

Tee eläinsuojeluteko! Osallistuminen on helppoa!

1. Osallistu tekemällä lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41. Viite: 2299. Kaikki tällä viitteellä tulleet lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä eläinten sterilointeihin Romaniassa.

2. Tämän jälkeen voit haastaa kaikki ystäväsi mukaan tekemään samoin! Jaa #spayone-kuva tai kuva itsestäsi sen kanssa heidän seinälleen ja/tai merkitsemällä ystäväsi siihen Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

Mukana #spayone-kampanjassa

Mukana #spayone-kampanjassa on jo monia tuttuja kasvoja sekä useita tukijoitamme. Tule sinäkin mukaan!

Tässä käytettäviksesi #spayone-kuvia. Saat ne isommiksi klikkaamalla. Voit myös tehdä itse oman!

 

Voit halutessasi ladata profiilikuvaasi PicBadge-merkin täältä osoittaaksesi tukesi kampanjalle. Voit myös julkaista vapaavalintaisia kuvia merkinnällä #spayone sosiaalisessa mediassa.

Seuraa haasteen ja sterilointiprojektiemme edistymistä sterilointien facebook-sivuilta täältä.

Lisätietoa sterilointien tärkeydestä ja sterilointiprojekteistamme Romaniassa voit lukea lisää täältä.

Kiitos tuestasi! Rakennetaan yhdessä parempi huominen kodittomille eläimille!

#spayone-campaign in English

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa