Päivitetty 06.01.2015

Kodin saanut koira: STELLA D


7/2014

7/2014

 

 

STELLA D

* noin 1-vuotias

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

10.8.2014
Stellan tarina alkaa jo viime vuoden puolelta kun eläinsuojelija Roxana Deissima oli nähnyt läheltä yksityistä tarhaansa kaksi hylättyä koiran pentua. Mentyään paikalle oli kuitenkin toinen pennuista ehtinyt hävitä paikalta ja vain Stellan veli saatiin turvaan. Jonkin ajan kuluttua tästä Stella nähtiin jonkun yksityishenkilön pihalla ketjun päässä huonossa kunnossa. Se oli laiha ja todella surkeana, mutta tämä henkilö teki selväksi ettei hänen pihaltaan tulla koiraa hakemaan pois. Kerrankin onni oli myöten ja muutama kuukausi takaperin Stellan on onnistunut päästä karkuun tältä niin kutsutulta omistajaltaan. Vielä onnekkaampi neiti oli kun Roxana sattui siihen törmäämään ja keräsi tämän karmeassa kunnossa olevan nälkiintyneen ja tiineenä olevan neidin turvaan. Vaikka Stella vietiin suoraan lääkärille hoidettavaksi ei pennut selvinneet ja hetken aikaa oli pelko, että myös Stella on jo liian heikko. Kuitenkin se alkoi vahvistumaan nopeasti ja pääsi kiinni elämään ja nyt tuo karmea aika on enää muistona menneisyydestä, sillä Stella on elämänsä kunnossa.

Stella elää tätä nykyä Roxanan yksityisellä pienellä tarhalla yhdessä monien muiden koirien kanssa. Se tulee loistavasti toimeen kaikkien kanssa ja se on luonteeltaan äärettömän sosiaalinen. Ihmisiä Stella rakastaa, eikä sen vaikea alku elämässä ole jättänyt mitään huonoja muistoja neidille. Se moikkaa kaikkia iloisena ja suhtautuu uusiin ihmisiin ja asioihin avoimin mielin. Stella on reipas ja aktiivinen nuori neiti joka tulee vaatimaan tulevalta kodiltaan paljon liikuntaa ja mieluusti jotain mukavaa yhdessä tekemistä. Stellasta saa loistavan kaverin harrastuskentille, sillä se on innokas touhuaja joka varmasti olisi enemmän kuin mieluisaan päästessään käyttämään päätään ja tietysti tekemään yhdessä oman ihmisensä kanssa. Stellan tulevassa kodissa voisi olla leikkisä koirakaveri odottamassa mutta neiti pärjää varmasti myös ainoana koirana kunhan sille tarjotaan tarpeeksi tekemistä ja virikkeitä.

Stella on kooltaan keskikokoinen koira. Korkeutta sillä on noin 50cm ja painoa 15-20kg.

Stellan tulevan kodin tulee huomioida että neiti ei ole vielä koskaan asunut kotioloissa eli sille tulee opettaa kaikki kotikoiran tavat alusta alkaen kuten pennulle, aina sisäsiisteydestä remmikävelyyn. Stella varmasti nokkelana tyttönä oppii nopeasti perus asiat, mutta sen tulevan kodin tulee olla sitoutunut ja motivoitunut kouluttamaan Stellaa kärsivällisesti ja ymmärtäväisesti. Huomioithan että Stella on vasta nuori koira ja tulee viettämään kanssasi vielä useita vuosia ja sen tulee mahtua kaikkiin muutoksiin joita matkalla saattaa tulla vastaan. Stella etsii ehdottoman sitoutunutta, pysyvää ja aktiivista kotia jossa nauttia täysipainoisesta koiran elämästä.

Stella tullaan luovuttamaan EU-passeineen asianmukaisesti sirutettuna, rokotettuna, loishääädettynä, tautitestattuna sekä steriloituna.

1.12.2014
Lisätty uusia kuvia upealle Stellalle!

6.1.2015
Stella on varattu omaan kotiin muualle Eurooppaan ja matkustaa sinne pian.

Tutustuthan huolellisesti adoptoitavan eläimen terveyteen, koiran omistajan oppaaseenadoptoinnin kustannuksiin ja luovutussopimukseen ennen yhteydenottoa!

Yhteydenotot Niinalle.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.