Päivitetty 22.11.2020

Steriloidaan yhdessä, toteutetaan unelmia!


On monia asioita, jotka eivät ole meidän käsissämme. Ajan kulku, vuodenajan vaihtelut, luopuminen sekä auringon nouseminen. Monet näistä ovat sellaisia, jotka hyväksymme sellaisenaan, oletamme niiden kuuluvan elämäämme. Emmekä ehkä mieti näitä asioita sen tarkemmin.

Sitten on olemassa sellaisia asioita, joita emme mieti sen tarkemmin, vaikka ne olisivatkin meidän käsissämme. Asioita, joihin voimme vaikuttaa tekemällä päätöksiä, antamalla niille omaa aikaamme sekä arvostustamme. Sellaisia asioita, jotka ovat tärkeitä – mutta emme ehkä ymmärrä, miten paljon voimme saada aikaan ryhtymällä toimimaan näiden asioiden puolesta.

Työ eläinten oikeuksien puolesta voi viedä aikaa, se voi turhauttaa tai luoda riittämättömyyden tunnetta. Se voi tuntua loputtomalta, kunnes jonkin ajan kuluttua katsot taaksepäin ja huomaat, kuinka paljon hyvää oletkaan saanut aikaan. Voit huomata esimerkiksi, kuinka monta eläintä on saanut uuden ja rakastavan kodin. Voit huomata, kuinka joillain alueilla kulkukoirien määrä on vähentynyt radikaalisti vuosien aikana – tai voit huomata, kuinka moni ihminen on päättänyt tulla mukaan toimimaan eläinten puolesta. ❤️ Kuten moni tavoittelemisen arvoinen asia, nämäkään muutokset eivät tapahdu päivässä.

Me voimme odottaa, että jaksamme huomenna yrittää enemmän. Voimme toivoa, että jossain muualla asiat muuttuisivat niin, ettei meitä enää tarvittaisi – ettei eläimet enää tarvitsisi meitä. Mutta voimme myös päättää tehdä kaikkemme nyt – jotta ehkä vuoden, ehkä kymmenen vuoden kuluttua voimme huomata, kuinka paljon olemme saaneetkaan aikaan yhdessä.

Varma tapa nähdä muutos on steriloida näitä koiria. Voit osallistua sterilointityöhömme

👉 lahjoittamalla tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

👉 lahjoittamalla MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

👉 ryhtymällä sterilointikummiksi tai jakamalla tietoa sterilointien tärkeydestä. Sterilointikummia etsivät koirat löytyvät täältä 👉 https://www.facebook.com/pg/kulkurit/photos/?tab=album&album_id=3038897916120521

Keskitytään yhdessä suuriin kokonaisuuksiin – tekemällä pieniä asioita. ❤️
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa