Päivitetty 06.09.2020

Steriloiminen – se kaikista tärkein


Steriloiminen – se kaikista tärkein.

Edelleen prioriteettimme kestävässä eläinsuojelutyössämme on kulkukoirakantojen pienentäminen paikan päällä Romaniassa. Parhaiten voimme vaikuttaa koirien määrään steriloimalla kulkukoiria, jotta ne eivät pääse enää lisääntymään. Sterilointityömme avulla olemme jo onnistuneet ehkäisemään satojen tuhansien, jopa miljoonien koirien syntymisen kaduille. Olemme onnistuneet tuomaan hieman lisää oikeutta ja arvostusta eläimiä kohtaan.

Sterilointityömme, kuten kaikki muukin tekemämme työ, on voittoa tavoittelematonta ja vapaaehtoisuudesta riippuvaa työtä, johon osallistuu myös jokainen lahjoittajamme. Myös sinä voit osallistua kestävän sterilointityön tukemiseen meidän kauttamme. Mahdollisia auttamiskeinoja ovat esimerkiksi seuraavat keinot:

🐾 Voit lahjoittaa tilille FI73 1029 3000 3566 41 sterilointiprojektien viitteellä 2299.

🐾 Voit tehdä lahjoituksen helposti MobilePayn kautta lähettämällä lahjoittamasi summan Kulkurien lyhytnumeroon 23855 ja kirjoittamalla viestikenttään steriloinnit.

🐾 Voit myös auttaa ryhtymällä sterilointikummiksi tai jakamalla tietoa sterilointien tärkeydestä. #spayone #spayabitch #spayandneuter (Sterilointikummia etsivät koirat löytyvät täältä.

Työmme eläinten puolesta vie aikaa ja vaivaa, emmekä osaa ennustaa, milloin olemme valmiita. Se vaatii toistoa, oppimista, kertaamista, muutosta ja uusia ideoita. Suuntamme on kuitenkin oikea, ja jokaisella lahjoituksella on suuri merkitys. Kiitos, kun autat. ❤️

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.