Päivitetty 29.08.2018

Steriloinnit jatkuvat taas Rosiorissa!


Tiedämme, että monelle teistä seuraajista Rosiorin kylällä on sydämessä aivan erityinen paikka. Rosiorin tarha ja sen koirat ovat jättäneet moneen meistä pysyvän jäljen ja Rosiorissa vuonna 2015 aloitettu massasterilointiprojekti kuuluu Kulkurien historian merkittävimpiin sterilointiprojekteihin.

Viime aikoina Rosiorin sterilointirintamalla on ollut hiljaisempaa. Kun työtä myös Romaniassa tehdään pitkälti vapaaehtoisvoimin, muiden töiden lomassa, tulee luonnollisesti välillä kausia, jolloin kaikkien osapuolten voimavarat kuluvat loppuun.

Mutta iloksemme saamme nyt ilmoittaa, että Rosiorissa taas steriloidaan. Ja kovaa tahtia steriloidaankin: pari viikkoa sitten järjestetyssä sterilointipäivässä oma upea Onevetin klinikan tiimimme steriloi yhteensä 50 koiraa ja kissaa. Se on aivan mieletön määrä yhdelle päivälle ja työtä olikin tehty aamukymmenestä yhteen yöllä. Huh!

Iso kiitos Cornelia Stanesculle sterilointipäivän organisoinnista ja iso kiitos myös koko Onevetin klinikan tiimille huikeasta suorituksesta. Nyt jäljelle jää vain meidän tukijoiden suoritus, eli kampanjan kustantaminen.

Jotta voimme jatkaa sterilointityötä Rosiorissa ja muualla Romaniassa tässä mittakaavassa, tarvitsemme teidän apuanne. Tule mukaan tukemaan kestävää sterilointityötä Romaniassa lahjoittamalla.

#spayandneuter

Tue sterilointiprojektejamme Romaniassa:
Tilinumero: FI73 1029 3000 3566 41
Viite: 2299
————————————————-

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa