#spayone-haaste

sinut_on_haastettu

Laajamittaiset steriloinnit ovat Kulkurien toiminnan johtotähti. Haluamme olla eturintamassa parantamassa kodittomien eläinten tilannetta kestävästi ja pysyvästi. Steriloinneilla autetaan paitsi laajassa mittakaavassa, myös parannetaan yksittäisten koirien elämänlaatua. 

 

 

Romaniassa syntyy valtavat määrät koiranpentuja kaduille, pelloille ja metsiin. Pentueita, joko emoineen tai ilman, hylätään massoittain. Steriloinneilla voidaan syntyvyyden kontrolloimisen lisäksi ehkäistä eläinten turhaa kärsimystä.

Koiran steriloinnin hinta Romaniassa on 30 euroa. Steriloimalla yhden voit pelastaa tuhansia! Se on upea eläinsuojeluteko. Haluatko sinä tehdä maailmasta paremman yhdelle koiralle ja samalla estää lukemattomien pentujen syntymistä kodittomiksi?

#spayone-kampanjassa haastamme kaikki mukaan tekemään kanssamme parempaa huomista kodittomille eläimille. Voit osallistua tekemällä lahjoituksen ja haastamalla ystäväsi mukaan kampanjaan. Osallistua voit myös työ- tai harrastusporukalla, perheen tai kavereiden kanssa yhdessä.

Ota vastaan #spayone-haaste! Steriloi yksi – pelasta tuhansia!

Tee eläinsuojeluteko! Osallistuminen on helppoa!

Maailmankuulu kouluttaja Victoria Stilwell on mukana #spayone-kampanjassa puhumassa kestävän eläinsuojelutyön puolesta.

Maailmankuulu kouluttaja Victoria Stilwell on mukana #spayone-kampanjassa puhumassa kestävän eläinsuojelutyön puolesta.

1. Osallistu tekemällä lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41. Viite: 2299. Kaikki tällä viitteellä tulleet lahjoitukset käytetään lyhentämättömänä eläinten sterilointeihin Romaniassa.

2. Tämän jälkeen voit haastaa kaikki ystäväsi mukaan tekemään samoin! Jaa #spayone-kuva tai kuva itsestäsi sen kanssa heidän seinälleen ja/tai merkitsemällä ystäväsi siihen Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.

Mukana #spayone-haasteessa

Mukana #spayone-haasteessa on jo monia tuttuja kasvoja sekä useita tukijoitamme. Tule sinäkin mukaan!

Tässä käytettäväksesi #spayone-kuvia. Saat ne isommiksi klikkaamalla. Voit myös tehdä itse oman!

Voit ladata profiilikuvaasi PicBadgen osoittaaksesi tukesi kampanjalle täältä, ja julkaista kuvia tunnisteella #spayone sosiaalisessa mediassa.

Seuraa haasteen etenemistä ja sterilointiprojektiemme kuulumisia sterilointien facebook-sivuilta täältä.

Lisätietoa sterilointien tärkeydestä ja sterilointiprojekteistamme Romaniassa voit lukea lisää täältä. Kysymyksiin ja tiedusteluihin koskien kampanjaa vastaa Kaisa Kanninen, kaisa.kanninen@kulkurit.fi

Kiitos tuestasi! Rakennetaan yhdessä parempi huominen kodittomille eläimille!

#spayone-campaign in English

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.