Steriloinnit lukuina 2021

Kuluva vuosi sterilointitoiminnassa

Tältä sivulta löydät tietoa sterilointitoimintaamme liittyen vuoden ensimmäisestä päivästä aina edellisen kuukauden loppuun saakka, päivitämme tietoja kuukausittain. Tietoja on jaettu kolmeen eri osioon:

  • Sterilointien määrät yhteensä sekä eriteltynä yhteistyötahoittain
  • Sterilointeihin lahjoitettujen rahalahjoituksien summat yhteensä ja kuukausitasolla eriteltynä
  • Lahjoitusvarojen käyttö sterilointitoiminnassa

Yhdistyksen koko toiminta-ajan vastaaviin lukuin pääset tutustumaan täältä.

 

Sterilointimäärät

Sterilointitoiminta Romaniassa tapahtuu yhteensä yhdeksän yhteistyötahon kanssa, joista kunkin kanssa yhteistyö on todettu toimivaksi ja sujuvaksi. Jokaiselle yhteistyötaholle on määritelty oma sterilointimäärä tavoite tälle vuodelle jonka toteutumista seuraamme yhdessä heidän kanssaan.

Sterilointien määrät yhteistyötahoittain sekä sterilointeihin käytetyt lahjoitusvarat käyvät ilmi oheisesta kaaviosta. Näiden lisäksi steriloinnit kartalla sivulla on mahdollisuus päästä tutustumaan suoritettujen sterilointien maantieteelliseen sijaintiin. Tavoitteemme tälle vuodelle on yhteensä 4600 sterilointia. 

 

Lahjoitukset

Rescueyhdistys Kulkurit ry pyrkii kaikessa toiminnassamme avoimuuteen, ja yhtenä osana avoimuuden ylläpitämiseksi tiedotamme säännöllisesti tilillemme tulleista lahjoituksista ja niiden käytöstä.

Meille osoitettujen lahjoitusten tehokkuusprosentti on 100%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistykselle osoitetut lahjoitukset ohjataan osoitettuihin kohteisiin lyhentämättömänä. Yhdistyksen hallinnolliset kulut, kuten työntekijöiden palkat, vuokratilan kulut ja muut välttämättömät kulut katetaan jäsenmaksujen ja tapahtuma- ja kannatustuotteiden tuotoilla. Rahalahjoituksien tarkempaan erittelyyn pääsee tutustumaan täältä.

Jokaisella sterilointikassaamme lahjoitetulla eurolla on suuri merkitys Romanian kodittomien koirien ongelman ratkaisemisessa. Tavoitteemme tälle vuodelle on saada sterilointeihin viitteellisiä lahjoituksia yhteensä 80 000,00€. Alla olevasta kaaviosta käy ilmi paljonko olemme keränneet viitteellisiä lahjoituksia tähän mennessä.

Ajanjaksolla 1.1.-31.8.2021 olemme vastaanottaneet sterilointien viitteellisiä lahjoituksia yhteensä 62 012,83€, tämä vastaa 77,52% tämän vuoden 80 000,00€ tavoitteestamme. Tähän kerättyyn summaan sisältyvät myös sterilointien kampanjakeräykset #pysäytetäänpentusesonki ja naistenviikon keräys.

 

Lahjoitusvarojen käyttö

Viime vuonna steriloimme yhteensä 3 573 eläintä, tähän käytimme lahjoitusvaroja 87 876,89 €. Tänä vuonna nostimme tavoitteita  entisestään ja pyrkimyksemme oli vuoden alussa käyttää 100 000 € budjetti tälle vuodelle edellisvuotta tehokkaammin. Suurlahjoituksen myötä vuoden 2021 sterilointibudjettiamme on  pystytty nostamaan ja se on nyt yhteensä 120 000€. Budjetti koostuu 80 000€ sterilointien viitteellisistä lahjoituksista sekä 40 000€ yleisten lahjoitusvarojen käytöstä. Budjetin jakautuminen viitteelisten ja yleisten lahjoitusten välillä on 66,67% ja 33,33%.

Alla olevasta kaaviosta käy ilmi paljonko lahjoitusvaroja on käytetty sterilointeihin kuluvana vuonna. Kaavio havainnolistaa myös paljonko tukijamme ovat lahjoittaneet sterilointeihin kuukausi tasolla sekä kuinka iso osuus koostuu yleisistä lahjoitusvaroista.

Varojen käyttö koostuu ajalla 1.1.-31.8.2021 yhteensä 2786 suoritetusta steriloinnista sekä yhdestä yksittäisestä hankintaluvasta paljon kaivattuja uusia sterilointitarvikkeita varten, nämä hankinnat osoitettiin OneVetille ja ne pitivät sisällään sterilointien kirurgisia välineitä, välineiden sterilointikoneen sekä UV lampun.

Haluatko olla mukana tukemassa kestävää eläinsuojelutyötä?

Yksi sterilointi Romaniassa maksaa noin 30 euroa. Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla.

Lahjoitustiedot:
Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili:
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299.

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi 2299 tai steriloinnit.

Lue lisää Romaniassa tehtävästä sterilointityöstä täältä.

Kiitos tuestasi!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa