Steriloinnit lukuina 2022

Vuosi 2022 sterilointitoiminnassa

Tältä sivulta löydät tietoa vuoden 2022 toteutuneesta sterilointitoiminnastamme. Tietoja on jaettu kolmeen eri osioon:

  • Sterilointien määrät yhteensä sekä eriteltynä yhteistyötahoittain
  • Sterilointeihin lahjoitettujen rahalahjoituksien summat yhteensä ja kuukausitasolla eriteltynä
  • Lahjoitusvarojen käyttö sterilointitoiminnassa

Yhdistyksen koko toiminta-ajan vastaaviin lukuin pääset tutustumaan täältä.

 

Sterilointimäärät

Sterilointitoiminta Romaniassa tapahtuu yhteensä yhdeksän yhteistyötahon kanssa, joista kunkin kanssa yhteistyö on todettu toimivaksi ja sujuvaksi. Jokaiselle yhteistyötaholle on määritelty oma sterilointimäärä tavoite tälle vuodelle jonka toteutumista seuraamme yhdessä heidän kanssaan.

Sterilointien määrät yhteistyötahoittain sekä sterilointeihin käytetyt lahjoitusvarat käyvät ilmi oheisesta kaaviosta. Näiden lisäksi steriloinnit kartalla sivulla on mahdollisuus päästä tutustumaan suoritettujen sterilointien maantieteelliseen sijaintiin. Alkuvuosi on tyypillisesti hiljaisempaa aikaa sterilointien parissa, tästä huolimatta yhteistyötahomme ovat startanneet steriloinnit upeasti käyntiin tälle vuodelle. Vuonna 2022 olemme mahdollistaneet 2 150 sterilointia 1.1.-31.5.2022 välisenä aikana.

 

Lahjoitukset

Rescueyhdistys Kulkurit ry pyrkii kaikessa toiminnassamme avoimuuteen, ja yhtenä osana avoimuuden ylläpitämiseksi tiedotamme säännöllisesti tilillemme tulleista lahjoituksista ja niiden käytöstä.

Meille osoitettujen lahjoitusten tehokkuusprosentti on 100%. Tämä tarkoittaa sitä, että yhdistykselle osoitetut lahjoitukset ohjataan osoitettuihin kohteisiin lyhentämättömänä. Yhdistyksen hallinnolliset kulut, kuten työntekijöiden palkat, vuokratilan kulut ja muut välttämättömät kulut katetaan jäsenmaksujen ja tapahtuma- ja kannatustuotteiden tuotoilla. Rahalahjoituksien tarkempaan erittelyyn pääsee tutustumaan täältä.

Jokaisella sterilointikassaamme lahjoitetulla eurolla on suuri merkitys Romanian kodittomien koirien ongelman ratkaisemisessa. Ajanjaksolla 1.1.-31.5.2022 olemme vastaanottaneet sterilointien viitteellisiä lahjoituksia yhteensä 43 351,30€. Tähän kerättyyn summaan sisältyvät myös sterilointien kampanjakeräykset Sache Vetin klinikkarakennusprojekti ja maailman sterilointipäivän keräys 22.2.2022. Keräysten lisäksi  olemme vastaanottaneet yksityiseltä henkilöltä Romaniassa tapahtuvaa sterilointitoimintaa varten suurlahjoituksen, joka on summaltaan 20 000,00€.

 

Lahjoitusvarojen käyttö

Alla olevasta kaaviosta käy ilmi paljonko lahjoitusvaroja on käytetty sterilointeihin kuluvana vuonna. Kaavio havainnollistaa myös paljonko tukijamme ovat lahjoittaneet sterilointeihin kuukausi tasolla sekä kuinka iso osuus koostuu yleisistä lahjoitusvaroista.

Varojen käyttö koostuu ajalla 1.1.-31.5.2022 yhteensä 2 150 suoritetusta steriloinnista sekä Sache Vetin sterilointiklinikka rakennusprojektiin ohjatusta 2 000 eurosta sekä Paws Care Vetin sterilointikampanjaan tuodun mummokoiran steriloinnin ja hoidon kustannuksista. Sterilointien viitteelliset lahjoitukset ovat tällä ajanjaksolla kattaneet 69,40% sterilointitoiminnan kuluista.

 

Haluatko olla mukana tukemassa kestävää eläinsuojelutyötä?

Yksi sterilointi Romaniassa maksaa noin 30 euroa. Voit tukea sterilointiprojektejamme Romaniassa helposti lahjoittamalla.

Lahjoitustiedot:
Rescueyhdistys Kulkurit ry, lahjoitustili:
Nordea, IBAN: FI73 1029 3000 3566 41, viite 2299.

MobilePaylla vapaavalintainen summa numeroon 23855, viestiksi 2299 tai steriloinnit.

Lue lisää Romaniassa tehtävästä sterilointityöstä täältä.

Kiitos tuestasi!


Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.