Maria Cristina

Vâlcean piirikunnassa sijaitsee yksi Romanian ankeimmista kunnallisista koiratarhoista. Koirat ovat ahtautuneena pieniin tiloihin, suunnittelemattomia pentueita syntyy ja kuolee jatkuvasti kurjissa oloissa. Olot ovat lohduttomia.

Vâlceassa asuu ja työskentelee myös Maria Cristinana tunnettu eläinsuojelija. Hän tekee vapaaehtoistyötä useammalla tarhalla ja nyt lisäksi Kulkurien tuella leikkauttaa kahdella paikallisella eläinlääkärillä sekä omistettuja että kodittomia koiria ja kissoja. Maria Cristina steriloi kuukausittain keskimäärin noin kaksikymmentä koiraa ja muutamia kissoja. 

Yhteistyö Kulkurien ja Maria Cristinan kanssa on jatkunut jo useiden vuosien ajan. Maria Cristina on luotettava ja yhdistyksemme arvoja tukeva eläinsuojelia, joka järjestää usein erilaisia sterilointikampanjoita Romaniassa. Pelkästään vuodesta 2019 vuoden 2021 kesäkuuhun asti Cristina on steriloinut yhteensä 652 eläintä. Rescueyhdistys Kulkurit ry on tukenut sterilointitoimintaa ajanjakson aikana jopa yli 18 000€ verran.

Sterilointitoiminta Maria Cristinan osalta on siis laajaa sekä merkittävää ja tukee Kulkurien kestävän sterilointityön periaatteita.

 

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.