RAR – Romania Animal Rescue

 

Romania Animal Rescue, myös RAR:na tunnettu järjestö järjesti ensimmäisen sterilointikampanjansa, “spayathonin”, Romaniassa vuonna 2009. Järjestö on sen jälkeen steriloinut yli 54 000 eläintä (6/2017). Keskimäärin Dr. Aurelian Stefanin, tuttujen kesken Dr A:n, johtama tiimi eläinlääkäreitä leikkaa yhteensä 50 eläintä päivässä. Tämä Dream Team on myös mukana suurimmassa osassa Kulkurien sponsoroimia kampanjoita.

Vuonna 2016 Piteascan kuntaan valmistui upea kodittomien eläinten hoitamiseen ja kestävään eläinsuojelutyöhön keskittyvä Center of Hope. Keskuksessa on modernit eläinsairaalatilat, ja siellä on mahdollisuus järjestää laajamittaisiakin sterilointikampanjoita – yhtäaikaa leikkauspöydillä voi olla kolme eläintä. Lisäksin keskuksessa koulutetaan eläinlääkäreitä massasterilointien tekemiseen, sillä siinä on Dr Aurelian alansa pioneeri ja huippuosaaja. Kulkurit on myös järjestänyt kolme valistuspäivää Center of Hopen tiloissa.

Center of Hopen modernit tilat sekä RAR:n käytössä oleva mobiiliklinikka mahdollistavat nykyisin sen, että puutteelliset tilat esimerkiksi pikkukylissä eivät estä täysimittaisen sterilointiprojektin järjestämistä – eläimet voidaan tarvittaessa kuljettaa keskukseen leikattavaksi, josta ne sitten heräämisen jälkeen palautetaan omistajilleen.

RAR:n kotisivut
RAR:n Facebook-sivu

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.