Sache Vet Clinic

Sache Vet Clinic perustettiin vuonna 2016 avuksi niille ihmisille ja elämille, jotka olivat apua vailla. Klinikka tarjoaa ilmaisia sterilointeja, hoitoa ja toimenpiteitä kodittomille sekä sellaisille omistetuille eläimille, jotka eivät taloudellisen tilanteen vuoksi muuten saisi tarvitsemaansa hoitoa.

Sache Vet Clinic sijaitsee etelä-Romaniassa, Tartasestissa, Dumbovitassa. Alue on Bukarestin lähiö, jossa korostuvat kontrastit elintasojen välillä: korkealuokkaista Bukarestin työssäkäyvää sekä varattomia tai korkeintaan omavaraisia ja sosiaalihuollon alla olevia ihmisiä. Omistettuja koiria on joidenkin rekisterien mukaan Tartasestissa noin 3000 kappaletta.

Edellisen vuoden aikana klinikka on steriloinut noin 1000 eläintä, rokottanut noin 100, hoitaneet penikkatautia ja parvoa, suorittaneet ortopedisia toimenpiteitä, poistaneet kasvaimia, jne.., kaikki tämä täysin ilmaiseksi. Ilmaisten toimenpiteiden lisäksi klinikka pienimuotoisesti valistaa eläinten omistajia yksinkertaisiin toimenpiteisiin ja tarjoaa alennetuin hinnoin niihin liittyviä materiaaleja, kuten loishäätöjä.

Sache Vet Clinicin missio on vähentää kulkueläinten määrää ja taata parempi terveydenhuolto tälle vähenevälle määrälle eläimiä. Tärkeimpänä työnään klinikka pitää sterilointeja. Seuaava tavoite on nostaa sterilointien määrä ainakin 1 500 kpl per vuosi. Klinikka tulee myös laajentamaan sterilointitapahtumia lähialueille ja etsivät nyt paikallisia eläinlääkäreitä joiden kanssa tehdä yhteistyötä.

Sache Vet Clinic -Facebooksivu, jolla voit seurata klinikan elämää.

Laura Fincu, Sache Vet Clinicin perustaja lähestyi Kulkureita sponsoroinnin osalta ja yhteistyö Kulkurien ja Sache Vet Clinicin kesken alkoi elokuussa 2017.

Share 
 
 
 

Seuraa meitä

 

Yhteistyössä


Yhteistyossa