Päivitetty 16.10.2020

Sterilointi – pieni teko, valtava vaikutus!


Sterilointi. Pieni teko jolla on valtava vaikutus!

Sterilointikummina voit tukea yhden koiran tai kissan elämänlaadun paranemista sponsoroimalla kyseisen eläimen steriloinnin Romaniassa.

Yhden eläimen sterilointi on iso askel parempaan päin. Yhdellä steriloinnilla voimme estää satoja, jopa tuhansia ei-toivottuja pentuja syntymästä kadulle.
Kaikki kampanjassa mukana olevat eläimet on jo steriloitu Kulkurien sterilointiprojekteissa ammattitaitoisten yhteistyökumppaniemme toimesta.

Ryhtymällä kummiksi et ainoastaan auta kummieläintäsi, vaan samalla vapautat varoja myös seuraavan eläimen sterilointiin.

Kummia etsivien albumista löytyy tällä hetkellä 26 koiraa ja kolme kissaa vielä vailla omaa sponsoriaan.
Etsi albumista sinulle sopiva kummieläin, ja ryhdy kummiksi näin:

1️⃣ Kommentoi kyseisen eläimen kuvaan ”Kummi löytynyt!”. Jokaista eläintä voi sponsoroida vain kerran, joten ensimmäinen kommentoinut pääsee eläimen kummiksi. Lisäämme albumiin uusia kummia etsiviä eläimiä tasaiseen tahtiin.

2️⃣ Kommentoituasi ensimmäisenä kuvaa, tee 30 euron suuruinen lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299 tai MobilePaylla numeroon 23855 ja kirjoita viestiksi “sterilointikummi”. Jokaisen eläimen sterilointi maksaa 30 euroa.

3️⃣ Lähetä kuva maksustasi, sekä nimesi meilitse osoitteeseen emma.syrja@kulkurit.fi ja saat vastaukseksi elektronisen kiitoskortin kummieläimesi kuvalla.
Sydämellinen kiitos sinulle, joka ryhdyt sterilointikummiksi! 💚

Poliisihallitus on myöntänyt rahankeräysluvan Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle 22.2.2018. Toimeenpanoaika on 22.2.2018–31.12.2022 ja lupa kattaa koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Päätöksen numero on RA/2018/196.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa