Päivitetty 27.06.2015

Sterilointien saralla pitää kiirettä!


A Doua Sansan ja Kulkurien yhteistyöprojektissa on pitänyt kiirettä alkukesästä! Doua Sansan vapaaehtoiset ovat toimittaneet tasaiseen tahtiin eläimiä steriloitavaksi yhteistyöklinikallemme. Myös vähävaraisten ihmisten lemmikkejä on steriloitu projektissa viime aikoina, samoin kissojen määrä projektissa on noussut.

Huhtikuussa projektissa steriloitiin 40 koiraa ja toukokuussa puolestaan 41 koiraa. Kissoja on tänä vuonna steriloitu yhteensä jo 193 kappaletta ja koiria toukokuun loppuun mennessä huikeat 208!

Olemme aloittaneet myös kertaluontoiset projektit Glinan kylässä, jossa Asociatia A Doua Sansan tarha sijaitsee, ja näiden sterilointipäivien myötä jatkuva projekti jää toistaiseksi tauolle. Kertaluontoisten projektien etu on mm. se, että eläinlääkärit ja hoitajat tulevat paikanpäälle eikä eläinsuojelijoiden tarvitse kuljettaa eläimiä Bukarestiin klinikalle. Lisäksi näissä projekteissa saadaan erilainen kosketus paikalliseen väestöön – ja eläinsuojelijat pääsevät kertomaan heille sterilointien tärkeydestä sekä muuttamaan asenteita.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.