Päivitetty 07.07.2017

Sterilointien Super-perjantai!


Tiesittekö, että tänään ei olekaan mikään ihan tavallinen perjantai? Tänään on nimittäin STERILOINTIEN SUPER-PERJANTAI!

Sekä Rosiorissa (Cornelia Stanescu) että Gradisteassa (Luiza Mandru) on tänään Kulkureiden sponsoroima sterilointipäivä. Kummassakin paikassa steriloidaan tänään siis niin koiria, kuin kissojakin ja heti aamusta paikalla on ollut kymmenittäin omistajia tuomassa eläimiään steriloitavaksi. Kuten kollaasin kuvista näkyy, sterilointipäivät ovat jo tosi suosittuja! Ihan huippua!

Romaniassa tällä hetkellä reissaavat aktiivimme Elina, Ansu ja Mia tulevat tänään auttamaan Gradistean sterilointipäivässä, eli sieltä on varmasti päivän aikana tulossa kuulumisia kuvien ja toivottavasti myös Facebook-liven muodossa. Eli pysykää kuulolla ja muistakaa laittaa kysymyksiä tulemaan kommenteissa, jos jotain mietitte Romanian tai sterilointipäivien suhteen 

Ja hei muistathan, että myös sinä voit auttaa meitä järjestämään näitä mahdottoman tärkeitä sterilointipäiviä tukemalla sterilointiprojektejamme Romaniassa:

Tilinumero: FI73 1029 3000 3566 41
Viite: 2299

Tuhannet kiitokset kaikille auttajille 💕

Poliisihallitus on myöntänyt Rescueyhdistys Kulkurit ry:lle rahankeräysluvan lupanumerolla POL-2015-11312. Lupa on voimassa 1.1.2016 – ­31.12.2017 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa