Päivitetty 10.05.2015

Sterilointien tilannekatsaus toukokuussa 2015


Rescueyhdistys Kulkurit ry:n projekteissa steriloidut eläimet 10.5.2015 mennessä

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n projekteissa steriloidut eläimet 10.5.2015 mennessä

Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yksi päätavoitteista on helpottaa kodittomien eläinten oloja Romaniassa ja ehkäistä uusien pentujen syntymistä kaduille, sekä pentujen hylkäämistä paikallisten ihmisten toimesta. Erilaisten sterilointiprojektien järjestäminen onkin Kulkurien yksi tärkeimmistä toiminnan muodoista. Ainoastaan sterilointiprojektien avulla voimme helpottaa kodittomien eläinten oloja eettisesti, tehokkaasti ja kestävää kehitystä noudattaen, ja päästä vaikuttamaan ongelmaan sen alkulähteillä.

 

 

Tavoitteemme vuodelle 2015 on steriloida 1500 eläintä sterilointiprojekteissamme. Tähän tavoitteeseen ei lasketa kauttamme kodin saaneiden eläinten sterilointeja, eikä Rosiori de Vede- projektissa steriloituja eläimiä.

Vuonna 2013 projekteissamme steriloitiin yhteensä 438 eläintä, ja vuonna 2014 lisäsimme sterilointeja 62%, 1099 eläimeen. Tavoitteenamme on kasvattaa steriloitujen eläinten määrää vuosittain, ja haluamme toiminnallamme kannustaa romanialaisia steriloimaan omistuksessaan olevia eläimiä yhä enemmän sekä olla suunnannäyttäjinä kestävässä eläinsuojelutyössä.

Toukokuun alkuun, 10.5.2015 mennessä projekteissamme on steriloitu tänä vuonna jo yhteensä 557 eläintä, joista 355 on koiria ja 202 kissoja. Olemme siis jo taittaneet yli kolmasosan matkasta tavoitteeseemme! Vaikka sterilointimme painottuvat lähinnä koiriin, olemme laajentaneet tämän vuoden puolella useimpia projektejamme niin, että ne kattavat myös kissojen steriloinnit. Bukarestin alueella on kaupungin syyskuussa 2013 aloittaman massiivisen hävityksen myötä puhjennut vakava ongelma koirien kadotessa ja kissapopulaatioiden saadessa käyttönsä enemmän resursseja, ja näin ollen lisääntyen tehokkaammin.

Olemme vakuuttuneita siitä, että tulemme pääsemään kunnianhimoiseen tavoitteeseemme tänäkin vuonna, mutta tarvitsemme siihen kaikkien tukijoidemme apua – tapoja auttaa on monia, ja ne löytyvät kotisivuiltamme kohdasta steriloinnit.

Kiitos tuestanne!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.