Päivitetty 29.11.2015

Sterilointien uusi kummikampanja!


kummikoira_intro!Olisitko sinä kummini?- on Kulkurien uusi kummikampanja! Kampanjassa voit tukea yhden koiran matkaa kohti parempaa elämää sponsoroimalla kyseisen koiran steriloinnin.

Kaikki kampanjassa mukana olevat koirat on steriloitu Kulkurien sterilointiprojekteissa ammattitaitoisten yhteistyöeläinlääkärien ja –klinikoiden toimesta.

 

 

Steriloinnit ovat ainoa kestävän kehityksen mukainen, eettinen ja tehokas tapa hallita ja vähentää kodittomien koirien määrää. Tälläkin hetkellä Romaniassa on arviolta 2-5 miljoonaa koditonta koiraa. Näiden kodittomien lisäksi Romaniassa asuu satoja tuhansia vähävaraisten ihmisten omistuksessa olevia koiria, jotka elävät ulkona steriloimattomina.

Nyt sinulla on mahdollisuus tukea konkreettisesti yhden koiran matkaa kohti parempaa elämää! Ryhtymällä koiran kummiksi et ainoastaan auta kyseistä koiraa, vaan samalla vapautat varoja seuraavan eläimen sterilointiin.

Järjestämme kummikampanjoita säännöllisesti facebook-sivuillamme. Ole nopea, sillä ensimmäisessä kampanjanssa kaikki koirat saivat itselleen kummin ensimmäisen kampanjapäivän aikana!

Kummiksi ryhtyminen on helppoa: Tykkää Spayone by Rescueyhdistys Kulkurit ry– facebook-sivusta ja etsi sivun albumista ”Kummikoirat” koira, jonka steriloinnin haluat sponsoroida. Kommentoi tämän koiran kuvaan ”Kummi löytynyt!”. Jokaista koiraa voi sponsoroida vain kerran, joten ensimmäinen kommentoinut pääsee koiran kummiksi. Jokaisen koiran sterilointi maksaa 30 euroa. Kommentoituasi kuvaa, tee 30 euron suuruinen lahjoitus Rescueyhdistys Kulkurit ry:n lahjoitustilille FI73 1029 3000 3566 41 viitteellä 2299.

Tarkistamme kummimaksut muutaman viikon välein ja kun maksu näkyy tilillämme, lisäämme sinut sponsoroimasi eläimen kummiksi. Jos Facebook-profiilissasi on eri nimi kuin tilinhaltijan nimi, laitatahan meille aiheesta viestiä samalla kun valitset kummikoirasi.

Tule mukaan auttamaan, näytetään yhdessä että jokaisella koiralla ja yhdelläkin steriloinnilla on merkitystä!

 

 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.