Päivitetty 21.02.2019

Sterilointikummikampanjan aikana 14.-21.2. yhteensä 56 koiraa löysivät oman kumminsa


 

Tämänvuotisen ystävänpäivän kunniaksi etsimme viikon 14.-21.2. ajan sterilointikummeja romanialaisille, vähävaraisten perheiden koirille. Kampanjan aikana yhteensä 55 koiraa etsivät omaa kummiaan.

Uskomatona kyllä jok’ikinen näistä koirista löysi kampanjan aikana oman kumminsa. Riensitte hätiin ja autoitte siellä, missä hätä oli suurin. Romaniassa, jossa ei-toivottujen pentujen tulva on loputon. Omistetut koirat ovat yksi suurimmista syistä kodittomien koirien paljouteen, sillä Romaniassa on varsin yleistä antaa koirien liikkua vapaana, steriloimattomina kadulla. Kun koira sitten tulee tiineeksi, hylätään joko pennut yksin tai emonsa kanssa pellolle, kadulle, ojaan tai vaikkapa parkkipaikoille.

Sterilointiprojektimme, joissa pystymme vähentämään tätä riskiä steriloimalla Romanian vähävaraisten perheiden koiria, ovat mielettömän tärkeitä matkalla kohti parempaa tulevaisuutta. Sterilointikummius on erinomainen tapa tukea tätä päämäärää ja haluammekin nyt kiittää suuresti teitä, jotka viikon kestäneen kampanjan aikana ryhdyitte yhden tai useamman koiran kummiksi.

Suuri kiitos kaikille teille ja erityinen kiitos teille, jotka lahjoititte kummiuden ohella vielä vähän ylimääräistä rahaa tuleviin sterilointiprojekteihimme. Haluamme myös erikseen kiittää Tiia Kellaria, joka ryhtyi kummiksi jopa kuudelle kampanjan koiralle.

Kiitos teidän kaikkien steriloimme yhdessä lopulta 56 koiraa, joka rahassa tarkoittaa 1680 kerättyä euroa.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa