Päivitetty 10.07.2019

Sterilointiuutisia Romaniasta! Carpen sterilointipäivässä steriloitiin 27 koiraa


Kulkurien yhteistyökumppani Carmen Mandescu järjesti eilen Romanian Mitrenin kylässä sterilointipäivän. Paikalle saapui mahtavat määrä perheitä, joiden koirat steriloitiin ja kastroitiin Kulkurien sponsoroimina. Haluamme jakaa päivältä yhden sydäntä lämmittävän tarinan, joka muistuttaa meitä siitä, että muutos todella on mahdollinen.

Eräs perhe oli kuullut järjestettävästä sterilointipäivästä ja matkannut paikalle montakymmentä kilometriä. He olivat etsineet ja odottaneet mahdollisuutta steriloida koiriaan jo pidemmän aikaa.

Perhe kertoi Carmenille, että heillä tällä hetkellä on kotonaan 11 koiraa, jotka kaikki on pelastettu kadulta. Koska koiria ei ole pystytty steriloimaan, osa niistä on ajan kulussa synnyttänyt pentuja, joita perhe sitten on jakanut ystäville ja naapureille.

Perhe toi sterilointipäivään yhden narttukoiran ja tämän kaksi narttupentua. Heillä on kotona tällä hetkellä myös saman nartun kaksi muuta parin kuukauden ikäistä pentua, jotka he toivovat voivansa steriloida heti niiden ollessa tarpeeksi vanhoja. Carmen lupasi ilmoittaa perheelle heti, kun seuraava sterilointipäivä on lyöty lukkoon.

Lasku sterilointipäivästä kolahtaa pian rahastonhoitajamme sähköpostiin. Te voitte näyttää tukenne sponsoroimalla jonkun eilisessä sterilointipäivässä leikatun koiran steriloinnin tai kastroinnin. Teet sen helposti tästä albumista (luethan albumin kuvauksen ennen kummiksi ryhtymistä): https://www.facebook.com/pg/kulkurit/photos/?tab=album&album_id=2611713215505662.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa