Päivitetty 13.01.2022

Sterilointivuosi 2021: 116 000 euroa ohjattiin sterilointityöhön


Jatketaan katsauksia kuluneeseen sterilointivuoteen!

Seuraavaksi käännetään katse euromääriin, nimittäin viime vuonna sterilointityöhön käytettyihin varoihin. Me ohjaamme vuosittain 100 prosenttia kaikista viitteellisistä lahjoituksista suoraan Romaniassa tehtävään sterilointityöhön ja sen lisäksi myös iso siivu muista yhdistyksen tuotoista käytetään nimenomaan sterilointiprojekteihin.

Sterilointityö on toimintamme tärkein kulmakivi. Kuten World Health Organization (WHO)kin on julistanut: steriloinnit ovat ainoa eettinen ja oikeasti kestävä tapa hallita maailman kulkukoirapopulaatioita ja saada aikaan muutos kodittomien koirien tilanteeseen.

Tavoitteemme sterilointityön suhteen ovat korkealla ja siksi olemmekin ihan erityisen iloisia saadessamme kertoa, että pystyimme kuluneena vuonna 2021 yhdistyksen puolelta tukemaan Romanissa tehtävää sterilointityötä yhteensä 116 000 euron verran. Vuonna 2020 ohjasimme sterilointiprojekteihin 89 000 euroa, eli kyseessä on jopa 30 prosentin nousu.

Kaikki tämä oli mahdollista kiitos tukijoidemme ja kaiken sen valtavan avun, jonka te olette kuluneen vuoden aikana tarjonneet. Seuraavassa katsauspostauksessa tulemme kertomaan, kuinka iso siivu käytetyistä varoista oli juuri sterilointityölle tehtyjä viitteellisiä lahjoituksia.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.