Päivitetty 19.07.2020

Kodin saanut koira: STRIP (nyk Lucky)


Syntymäaika: 7/2019
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Luiza Manrdu)
ei steriloitu

HUOM. Tutustuthan huolellisesti koiran tietoihin ja adoptioprosessiin ennen yhteydenottoa.

 

Perustiedot ja tausta
26.1.2020

Grădiştean kylässä asuu hyväsydäminen ja loputtoman ahkera Luiza Mandru. Luiza on toiminut yli vuosikymmenen ajan aktiivisena, vapaaehtoisena eläinsuojelijana. Luiza ja hänen aviomiehensä Stefan pitävät omistamassaan omakotitalossa noin 40 kerrallaan, joista noin puolet ovat yleensä pentuja ja puolet aikuisia. Osa koirista asuu sisätiloissa ja osa melko tilavilla, aidatuilla alueilla talon pihalla.

Nuoret pojat toivat Stripin ja Gizmon Luizalle. Koirat olivat oleskelleet paikallisen kaupan läheisyydessä. Sitä, mistä koirat ovat kaupan eteen päätyneet emme tiedä. Joko joku on tuonut koirat sinne tai koirat ovat itse valinneet kaupan pihan majapaikakseen.

Strip keksii nopeasti aktiivien namit ja rohkeasti lähelle. Luizan kosketusta koirat eivät väistä, mutta aktiivit eivät lyhyellä visiitillä pääse koskemaan koiria. Strip on kuitenkin kiinnostunut vieraista ja vuoroin astuu lähemmäs ja vuoroin peruuttaa kauemmas.

Strip on kooltaan noin 47cm korkea.

Strip etsii kotia, jossa koiralle tarjotaan koiramaista puuhaa, läheisyyttä ja jossa Strip saa kasvaa rohkeaksi, iloiseksi aikuiseksi koiraksi.

 

Päivitykset vanhimmasta uusimpaan

18.7.2020

Strip saapui Suomeen ja ikiomaan kotiin.

3.6.2020

Strip varattiin omaan kotiin viettämään koiramaista puuhakasta eloa! Onnea Strip ja koti uusiin seikkailuihin!

26.1.2020

Strip aloitti Kulkurien adoptio-ohjelmassa oman kodin etsimisen.

 

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan. Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Strip saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Strip on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Rescueyhdistys Kulkurit ry kuuluu Responsible Rescue-sitoumukseen ja noudattaa sitoumuksen kriteereitä koirien maahantuonnissa.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Stripin yhteyshenkilö Mari Tammenkoski

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.