Päivitetty 28.07.2015

Kodin saanut koira: SUNSHINE (nyk. Sani)


SunshineSUNSHINE

* n. 8-9v.

* narttu

* steriloitu

* Romaniassa

 

 

 

9.9.2014
Pienikokoinen (n. 35cm) vanhempi rouva Sunshine pelastettiin Bragadirun kunnalliselta tarhalta. Nyt rouva asustaa Glinan tarhalla ja hänet on varattu omaan kotiinsa Suomeen!

13.10.2014
Bart ja Sunshine saapuivat yhteiseen omaan kotiin 27.9.2014 <3

29.3.2015
Vallulla ja Sanille menee oikein mukavasti omassa kodissaan! Alla kodin kirjoittamana kuulumisia:

“Kyllä Vallu ja Sani jo kevään tulon aistivat. Paljon on luonnossa seurattavaa, kun lenkeillä ollaan.

Vallun kanssa on pitkin alkuvuotta käyty ahkerasti lääkärissä. Hampaita on poistettu. Etujaloissa on keskivaikea nivelrikko ja niihin hän on saanut sellaista PRP-hoito. Huomenna mennään kontrolliin, josko siitä olisi apua ollut. Ja  molemminpuolinen nivustyräkin on todettu. Toisella puolella aika iso. Leikkausta mietitään.

Eivät nämä jutut suuremmin Vallua haittaa muuten kuin että lenkit eivät ole kovin pitkiä. Vallu haluaa pian takaisin kotiin. Ja joskus on kolotusta jaloissa kun pitäisi saada nukuttua.
Sani ei ole vielä ollut lääkärissä. On vain ollut Vallun mukana tutustumassa paikkaan. Sanilla on sellainen ongelma, ettei se halua, että siitä pidetään kiinni. Silittää saa ja rapsuttaa, muttei saa pitää kiinni. Koetetaan vielä totutella, kun ei tunnu mitään kiireellistä syytä olevan lääkäriin menolle.

Ulkoilureissuilta on jo löytynyt pari koirakaveria. Vastaan tulee sellaisiakin joiden kanssa ei kaveerata. Ja naapuruston ihmiset sanovat, että minulla on niin kiltit ja rauhalliset ja kauniit koirat. Olen aivan samaa mieltä.

Joten kyllä täällä elämä on kutakuinkin mallillaan ja päivä kerrallaan mennään.”

28.7.2015
Saimme ihania kesäkuulumisia Sanilta ja Vallulta:

“Hei!
Laitan tässä tulemaan hiukan “kesäisiä” kuulumisia Vallusta ja Sanista. Hiljaiseloa täällä pääasiassa. Vahtikoira Vallu haukkuu kaikki räkättirastaat pihalla. Sani enimmäkseen nukkuu sisällä. Mutta iltapisuilla käydään vanhan ulkorakennuksen takana supikoirasafarilla. Se on päivän paras juttu ruoka-aikojen jälkeen. Pienet supikoiranpennut murisevat ulkorakennuksen alla. Ne saavat olla rauhassa. Jännintä on bongata ne vanhemmat. Ja toisinaan se onnistuukin.”

 

Varaajana toimi Nea.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.