Päivitetty 06.09.2015

Syksyn ShowHau RoadShow –kiertue Kauppakeskus Liilassa 5.9. Kulkurit tavattavissa Espoon Hööks-liikkeessä


ShowHau_syksy_2015

 

ShowHau tuo RoadShow kiertueensa 5.9. Espooseen Kauppakeskus Liilaan osoitteeseen Martinsillantie 10, Espoo. Myös Kulkurit osallistuvat tähän tapahtumaan yhteistyössä Hööks Hevosurheilu Oy:n kanssa. Hööks järjestää tapahtumapäivän kunniaksi koirapäivän liikkeessään.

Voit tulla tapaamaan meitä ständillemme, juttelemaan sekä saamaan tietoa rescuetoiminnasta klo 10-14. Ständin löydät kauppakeskuksessa sijaitsevan Hööks-liikkeen edustalta.

Paikalla ovat halikoirat Cuda ja Rosel. Järjestämme lisäksi arpajaiset. Voit myös ostaa kannatustuotteita (tarjolla pienimuotoisesti). Päivän tuotto suunnataan kokonaisuudessaan kodittomien eläinten hyväksi.

Voit myös tuoda lahjoituksia mukanasi. Erityisesti koiran- ja kissanruoka, mato- sekä punkkilääkkeet ja Nutriplus-ravintolisä ovat tarpeellisia. Katsothan listan muista tarpeellisista tarvikkeista täältä. Halutessasi voit lahjoittaa Hööks-liikkeessä ostamiasi tuotteita kodittomille eläimille Romaniaan Kulkurien kautta.

ShowHau RoadShow järjestää Liilassa kaikille avoimen match show:n. Lisäksi voit kuvauttaa koirasi ilmaiseksi studiossa. Voit myös ilmoittaa koirasi Miss & Mr. ShowHau 2015 -kisaan. Luvassa on myös paljon muuta!

 

Ps. Hööksillä on tapahtumapäivänä hyviä tarjouksia. Hööks Espoon koirapäivässä voit tutustua uutuuksiin koiraharrastajan vaatteissa. Hööks tarjoaa koko päivän kaikista koiratuotteista -20 %! Lisäksi kaikki Back on Track -tuotteet -15 %.

 

Hooks_mainos_ShowHau

Äänestä suosikki koirantakkiasi ja voit voittaa sen omaksi! Kuva: Hööks

 

Tervetuloa mukaan! Tapahtuma on kaikille avoin ja ilmainen.

 

 

Seuraa uusimpia tietoja ShowHaun kiertueesta ShowHaun Facebook -sivuilla.

TV-ohjelma ShowHaun kotisivut.

Hööks Hevosurheilu Oy:n kotisivuille täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.