Päivitetty 16.12.2014

Syyskuun lopussa järjestetyn kansainvälisen Yes! We Care! 3 -mielenilmauksen kuvasadosta on teetetty albumi


10734023_873045412705793_978100782099772993_n

Koskettavista Yes! We Care! 3 -mielenilmaisuun lähetetyistä kuvista on julkaistu kuva-albumi. Kuva: Taija Jolanki

Syyskuun lopussa järjestetyn kansainvälisen Yes! We Care! 3 -mielenilmauksen kuvasadosta on tehty valokuva-albumi!

72-sivuinen kuvakirja on matkalla MEP Sirpa Pietikäiselle, jolle eläinsuojeluasiat ovat erityisen tärkeitä. Liitimme lähetykseen kirjelmän, jossa on tiivistelmä Romanian eläinrääkkäystilanteesta ja napakoita kysymyksiä liittyen siihen, mitä kansan valitsemat, luottamustehtävissä toimivat eurokansanedustajat ovat aikeissa tehdä Romanian koirien eteen. Pietikäisen ohella lähetimme kirjeen myös niille suomalaismepeille, jotka sitoutuivat EU-vaalien alla ponnistelemaan edistääkseen eläinten hyvinvointia. Oman versionsa kirjelmästä saivat lisäksi kaikki muut mepit.

Romanian koirien kärsimykset ovat jatkuneet kohtuuttoman kauan. EU:lla on toimivalta asiaan puuttumiseen, eikä sitä ei saa viivytellä enää hetkeäkään. Rescueyhdistys Kulkurit ry pitää tätä avainasiana, jonka puolesta toimimme tinkimättömästi ja periksi antamatta.

Haluamme kiittää kertaalleen teitä kaikkia, jotka osallistuitte Yes! We Care! 3 -mielenilmauspäivään koskettavilla kuvillanne. Panoksenne on ollut tärkeä ja ainutlaatuinen. Toivomme, että kuvat liikuttavat myös kirjan vastaanottajaa Sirpa Pietikäistä ja että hän ottaa pikimmiten kantaa esittämiimme kysymyksiin. Julkaisemme kirjelmän myös kotisivuillamme piakkoin.

 

Tästä pääset katsomaan koskettavaa Yes! We Care! 3 -mielenilmaisun kuvasatoa.

Lue lisää Yes! We Care! 3 -mielenosoitustempauksesta täältä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.