Päivitetty 11.04.2016

Koirien talvivaate-kirppis Facebookissa


talvivaatekirppis2016

 

Klikkaa itsesi Facebookissa Rescueyhdistys Kulkurit ry:n Talvivaate-kirppikselle ja tee edullisia sekä tarpeellisia löytöjä pakkasiin!

Koirien vaatteiden hinnat on mainittu erikseen jokaisen vaatteen kuvatekstissä. Kun löydät haluamasi, kirjoita kommenttikenttään “varattu”. Huom. Varaus on sitova.

Tämän jälkeen ota yhteys Miia Lönnqvistiin sähköpostilla: miia.lonnqvist (a) kulkurit.fi. Kirjoita viestin otsikoksi “Talvivaate-kirppis” ja liitä viestiin linkki siitä tuotteesta, jonka olet varannut. Ilmoitathan samalla, oletko noutamassa tuotetta vai postitetaanko se. Maksutiedot saat paluuviestinä.

Ostaja maksaa mahdolliset postikulut tai noutaa ostamansa vaatteen sovitusti Nukarista Nurmijärveltä tai Hämeenlinnasta. Nouto mahdollista myös pääkaupunkiseudulta satunnaisesti. 

Mahdolliset lisäkyselyt vaatteista voi tehdä joko sähköpostilla tai kirjoittaa ko.kuvan alle kysymysen. Vaate on varattu, kun kuvan alle on kirjoitettu “varattu” ostajan toimesta.

Kirppiksen tuotto tullaan käyttämään kokonaisuudessaan Romanian eläinten hyväksi.

Siirry talvitakki-albumiin >

Ps. Jos haluat lahjoittaa koirien talvivarusteita Kulkureille joko Romaniaan lähetettäväksi tai myyntiin, otathan myös tällöin yhteyttä lahjoitusvastaavaamme Miia Lönnqvistiin.

Suurkiitos jo näin etukäteen!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa