Päivitetty 24.11.2014

Kodin saanut koira: TANO


10/2014

10/2014

 

TANO

* n. 3- vuotias

* uros

* kastroidaan

* Romaniassa

 

 

 

 

14.6.2014

Tano on löydetty n. 6 kuukauden ikäisenä kadulta ja näin päätynyt eläinsuojelija Anda Murgun hoiviin. Tano on siis asunut Andan luona jo yli 1,5 vuotta. Tällä hetkellä Tano asustaa Jilavan tarhalla.

Komean ulkomuotonsa lisäksi Tano on reipas ja aktiivinen kaveri. Se asuttaa samaa häkkiä kahden nuoren nartun kanssa ja välillä kun meno yltyy villiksi, käy Tano komentamassa nuoret likat ojennukseen. Tano kuitenkin tykkää häkkikavereistaan ja rakastaakin niiden kanssa peuhaamista, mitäpä muutakaan sitä aktiivinen nuori uros tekisi. Muiden urosten seurasta Tano ei niinkään välitä vaan alkaa nopeasti pomottamaan samaa sukupuolta olevia lajitovereitaan.

Ihmisten kanssa Tano on todella mutkaton tapaus, kaikki ihmiset kohdataan samalla innolla ja lempeydellä, Tano näyttääkin nauttivan suunnattomasti ihmisiltä saadusta huomiosta. Luonteensa puolesta Tanoa voisi harkita myös lapsiperheeseen kunhan perheessä kaikki ymmärtävät miten koiran kanssa tulee käyttäytyä.

Tano etsiikin kotia, jossa ollaan valmiita panostamaan nuoren koiran koulutukseen ja tarjoamaan sille tarpeeksi mielekästä tekemistä. Tano tulee opettaa myös kunnon koirakansalaisen tavoille, hihnakävelystä sisäsiisteyteen. Narttukaverin seuraa Tano myös varmasti arvostaisi vaikka pärjää vallan mainiosti myös ainoana koirana.

Tano ei ole tarhalla kova haukkumaan, joten asumismuodoksi sopii niin kerros-, rivi- kuin omakotitalokin.

Tano on noin 45 cm korkea ja painaa noin 15-20kg.

29.7.2014

Kulkurien aktiivit tapasivat komean Tanon ja Tanon komeat korvat heinäkuun reissullaan. Tano on kovin nöyrä poika, joka hieman väistää ihmisen kättä. Kuitenkaan Tano ei ole ujo eikä edes arka vaan nimenomaan nöyrä. Se tekee melkeinpä mitä vaan miellyttääkseen ihmistä ja ihmisen läheisyydestä Tano kovasti nauttiikin. Koulutuksella ja rohkaisemalla Tanosta saisi mitä mainioimman kaverin lenkkipoluille tai vaikka harrastuksiin.

Tanolle lisätty kuvia ja video!

4.11.2014

Kulkurien aktiivit tapasivat komean Tanon lokakuisella Romanian reissullaan. Tano näyttää kuvissa paljon isommalta kuin mitä hän oikeasti on. Tano on siro poika, niinkuin kuvista näkyy. Tano on häkissään pahnan pohjimmainen ja tekeekin melkein mitä vain miellyttääkseen muita koiria ja ihmisiä. Omassa kodissa Tano reipastuisi varmasti nopeaan ja siitä saisi mitä mahtavimman kaverin sohvannurkkaan ja pitkille metsälenkeille.

Tanolle lisätty myös uusia kuvia.

24.11.2014

Tanolle löytyi koti Ranskasta.


Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.