Päivitetty 21.04.2015

Tapasimme todellisia ystäviä ystävänpäivänä 14.2.2015


Ystistapahtuma_2015

Kuvassa Ilona ja Yuki-koira. Kuva: Terhi Marttinen

Rescueyhdistys Kulkurit ry järjesti ystävänpäivänä 14.2.2015 Todellinen ystävä -tapahtuman ja -koirapuistoilun Helsingin Lapinlahdessa. Väkeä kävi tasaisena virtana, vaikka keli ei ollut parhain. Kaikki olivat hyväntuulisia ja koirat erityisen ihania.

Tätä ystävänpäivän tapahtumaa viettettiin muun muassa shoppaillen Omenapuutalossa. Mukana oli myös Kreetan Kodittomat Eläimet ry omalla myyntipöydällään. Lisäksi Omenapuutalossa herkuteltiin Huippuystävä-buffetin antimilla. Buffetti oli erään kävijän mukaan uskomattoman herkullinen!

Myös kannatustuotteet ja kirppiskamat menivät mukavasti kaupaksi – ainakin tuotosta päätellen. Välillä myös kirmailtiin koirapuistossa, jossa löytyi erilliset puolet pienille ja isoille koirille. Paikalla oli lisäksi Asociatia A Doua Sansan perustaja Carmen Mandescu ja Asociatia Suflete Dragi -yhdistyksestä Alina Murgu.

Tuottoa tuli yhteensä upeat 1 186,15 euroa. Suuri kiitos! Tuotto ohjataan lyhentämättömänä eläinsuojelutyön tukemiseen.

Omenapuutalon läheisyyteen piilotettiin 3 kysymystä. Kysymyskilpailun voittaja oli Minttu Lyyra, onnittelut!

Kiitos työtekijöille: Suvi Kokkonen, Elina Kollanus, Suvi Junikka, Eveliina Heikkinen, Terhi Marttinen, Jaana Hautala, Yuki Taguchi, Vesa Rantala, Riitta Karasjoki sekä Veera Nuri. Kiitos ihanista leipomuksista Melissa Laamanen, Suvi Junikka, Kreetan Kodittomat Eläimet ry, Tiina Laatikainen, Kristiina Westerlund ja Elina Kollanus. Suurkiitos kuvista Terhi Marttinen!

Ja lopuksi mutta ei suinkaan vähäisempänä: suuri kiitos kaikille Todellinen ystävä -tapahtumaan osallistuneille!

 

 

Katso lisää kuvia Kulkurien Facebook-sivuilta.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.