Päivitetty 20.09.2015

Tee hyvää rentoutumalla. Tervetuloa hyväntekeväisyys-shindopäivään Tampereelle 20.9.


shindopaiva_kulkurit

 

Tervetuloa rentoutumaan Tampereelle sunnuntaina 20.9. ja tekemään samalla hyvää! Rentoutumista opitaan shindon ja taitavan ohjaajan avustuksella.

Shindo® on kehotyöskentelymenetelmä, johon kuuluu rentouttavia venytyksiä ja hoitoja. Laji perustuu kuuteen perusvenytykseen ja niiden variaatioihin. Shindo auttaa oman keskilinjan löytämisessä ja opettaa kuuntelemaan omaa kehoa. Shindo-tunnilla ikään kuin istahdetaan oman kehon ääreen kysymään, mitä sille kuuluu ja huokaistaa kireyksiä ulos.

Tunneista erityisiä tekee se, että ohjaaja tulee tukemaan liikkeitä ja auttaa venyttelijää löytämään omalle kehotyypilleen sopivimman tavan venytellä. Ohjaajana toimii shindo- ja jomon-shindo-ohjaaja Laura Kokkonen. Tunnilla käydään läpi perusvenytykset ohjaajan tukemana ja hieman lajin historiaa. Laji sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille.

Venyttelyt tapahtuu kolmessa ryhmässä: klo 12, klo 14 ja klo 16. Yhden tunnin kesto on 1,5 h. Hinta: 15e/tunti per hlö. Paikka: Mahdollisuuksien tila, Selininkatu 5, Tampere (Pispalassa, Pub Kujakollin takana).

Ilmoittautumiset ennakkoon pe 18.9. mennessä numeroon 0500 303 561. Voit myös ilmoittautua Facebookin kautta lähettämällä yksityisviestin Laura Kokkoselle. Jokaiseen ryhmään mahtuu max. 10 hlöä. Tämän johdosta ennakkoilmoittautuminen on tärkeää.

Pukeuduthan vaatteisiin, joissa on mukavaa liikkua ja venytellä. Suosittelemme pitkiä hihoja ja lahkeita. Otathan mukaan myös jumppamaton, vesipullon, viltin ja jalkaasi mieluiten varvassukat, (tavallisillakin pärjää).

 

Kulkurit haluaa kiittää jo näin etukäteen shindo-ohjaajaa Laura Kokkosta, joka järjestää tämän rentouttavan hyväntekeväisyys-shindopäivän. Lauran toiveesta tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Kulkurien eläinsuojelutyöhön.

 

Tapahtuma Facebookissa – liitythän mukaan!

 

shindo_laura_kokkonen

Kuva: Laura Kokkonen

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa