Päivitetty 15.10.2019

Tervetuloa Kulkuritreffeille Turkuun su 13.10.


Tapahtumaflyeri Kulkuritreffit-tapahtumasta. Tapahtuman tarkemmat tiedot kerrotaan tekstissä.Kutsumme sinut mukaan viettämään ihanaa sunnuntaita Turkuun Koirapalvelu Evan tiloihin 13.10.2019 klo 14-16!

 

Koirapalvelu Eva järjestää tapaamisen Rescueyhdistys Kulkurit ry:n jäsenille ja yhdistyksen kautta adoptoiduille koirille.

Koirille on hallissa luvassa virike- ja aktivointipuuhastelua. Paikalla on myös Kulkurien aktiiveja ja kannatustuotemyyntiä. Otathan siis mukaan maksukortin tai käteistä.

Voit myös kuvauttaa koirasi ammattilaisella! Valokuvaaja Pia Jalkanen ikuistaa ystäväsi vapaavalintaista summaa vastaan (tekstarilahjoitus).

Paikalla on myös koirahieroja Anna Tuukkanen Koiranpolkasta kertomassa koiralähtöisestä hieronnasta ja esittelemässä Happy Dog -valjaita.

Treffeille toivotamme lämpimästi tervetulleiksi mukaan myös henkilöt, jotka eivät ole yhdistyksen jäseniä. Nyt on hyvä mahdollisuus tutustua rescuekoiriin ja keskustella Kulkurien toiminnasta!

Huomioithan kuitenkin, että koira-aktiviteetit ovat suunnattu yhdistyksen jäsenten koirille tai Kulkurien kautta tulleille koirille.

P.S. Tilaisuudessa otetaan huomioon jokaisen koiran oma tila. Kysythän siis luvan ennen moikkaamista.

 

Tervetuloa mukaan nauttimaan samanhenkisestä seurasta ja tutustumaan ihaniin rescuekoiriin!

 

    • Tutustuthan ennen osallistumistasi vielä Koirapalvelu Evan hallin sääntöihin täältä.
    • Koirapalvelu Evan hallin löydät osoitteesta Inkilänkatu 4, 20300 Turku.
    • Löydät tapahtuman myös Facebookista >
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.