Päivitetty 16.10.2015

Tervetuloa Lemmikki 2014 -messuille Kulkurien ständille!


lemmikkimessut copyOtathan viikonloppuna 8. – 9.11.2014 suunnan kohti Helsingin Messukeskuksen Lemmikkimessuja 2014 ja osastoa 5a15!

Lemmikkimessut järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa ja Kulkurit osallistuvat tänäkin vuonna tähän iloiseen eläintenystävien tapahtumaan. Huom. Liput voi ostaa ennakkoon edullisemmin Messukeskuksen verkkokaupasta.

Lemmikkimessuilla Kulkurit esittelee toimintaansa. Ständillämme tapaat rapsuteltavia rescue-koiria. Myynnissä on myös suosittuja kannatustuotteita, jotka toimivat myös mainioina joululahjoina. Varsinkin Kulkurien eettiset lahjakortit ovat kysyttyjä joulun alla. Paikalla on myös Kulkurien yhteistyökumppani Carmen Mandescu Romaniasta – yksi  vapaaehtoisen eläinsuojeluyhdistyksen Asociatia A Doua Sansan perustajista.

 

Tulethan tutustumaan toimintaamme, tapaamaan meitä ja osallistumaan arvontaan!

 

Ps. Koetko että kautamme tullut koira rakastaa ihmisiä, ei säikähdä lapsia ja tulee toimeen muiden eläinten kanssa? Koira voi siis olla täydellinen messuedustaja! Katarina Kaasinen kertoo mielellään, mitä edustus tarkoittaa, ja miten pääset auttamaan muita kodittomia koiria. Tällaisesta avusta on aina kysyntää, ja Kulkurit ovat kiitollisia avustasi. Jos mietit, mitä voisit tuoda messuille lahjoituksena mukanasi, niin runsasenerginen Nutri-Plus -geeli ja matolääkkeet ovat aina tarpeellisia.

Otathan yhteyttä messuihin liittyvissä asioissa Kulkurien aktiivi Katarina Kaasiseen puhelimitse 040-5784983 tai sähköpostitse katja(at)kulkurit.fi

Lemmikkimessuilla tavataan ja jutellaan!

Kulkurien lahjoitusvastaava Miia valmistautuu upeilla kynsillä messuille! Kuva: Miia Lönnqvist

Kulkurien lahjoitusvastaava Miia valmistautuu näiden upeiden kynsien avulla messutunnelmaan! Kuva: Miia Lönnqvist

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvia vuoden 2013 Lemmikkimessuilta voit katsoa täältä.

Lisätietoa Lemmikkimessuista 2014: http://www.lemmikkimessut.com/

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.