Päivitetty 01.03.2017

Terveysklinikka Rytmi tarjoaa 50 % alennuksen


 

terveysklinikka_rytmi_2

 

Terveysklinikka Rytmin omistaja Katriina Slotte tarjoaa kaikille Rescueyhdistys Kulkurit ry:n kautta Suomeen saapuneille tai tulevaisuudessa Suomeen saapuville koirille 50 % alennuksen hoitokerrasta (hieronta, osteopatia). Terveysklinikka Rytmi sijaitsee heinäkuun ajan Ylöjärvellä ja 1.8.2016 alkaen vastaanotto muuttaa Sääksjärvelle Pirkanmaalle.

 

Koirahieroja Katriina Slotte on alansa ammattilainen, joka tekee työtään sydämellä. Hänellä on suuri tarve auttaa koiria, jotka ovat kokeneet kovia. Koirien tarinat vetoavat, ja tämän vuoksi Katriina haluaa auttaa kulkureita saamaan paremman ja kivuttomamman elämän uudessa kodissa.

 

Katriina aloitti koirahierojan opinnot v. 2009 ja on siitä lähtien hoitanut koiria täysipäiväisenä yrittäjänä Terveysklinikka Rytmissä. Katriina opiskelee viimeistä vuottaan osteopaatiksi ja hoitaa osteopaattisia menetelmiä käyttäen koirapotilaitaan oppilastyönä. Osteopatia mahdollistaa erittäin vakavista traumoista ja kovista kiputiloistakin huolimatta koirapotilaan hellän ja herkän hoidon kokonaisvaltaisesti ilman, että koiralle aiheutetaan kipua.

 

Katriina on tottunut hoitamaan hyvin erilaisia koiria ja tulee toimeen loistavasti myös kovia kokeneiden ja todella arkojenkin koirien kanssa. Hoito mahdollistaa paremman alun uudessa elämässä. Vastaanotolla annetaan omistajalle kattava tilannekuvaus siitä, mitä uuden koiraystävän keho mahdollisesti on kokenut ja mitä asioita tulisi tulevaisuudessa huomioida. Lisätietoa osoitteesta http://www.terveysklinikkarytmi.fi/ 

 

Toimi näin:

 

Jos sinulla on jo kotona Kulkurien kautta saapunut koira, ilmoita Terveysklinikka Rytmille ajanvarausta tehdessäsi koiran nimi, tieto siitä, milloin koira on saapunut sekä liitä mukaan linkki ko. koiran profiiliin Kulkurien kotisivuilta www.kulkurit.fi

 

Jatkossa lähetämme saapuvien koirien kodeille muiden adoptioon liittyvien papereiden mukana koiralle nimikoidun alennuskupongin.
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.