Päivitetty 10.12.2017

Kodin saanut koira: TESSA C


Syntymäaika: 04/2017
Sukupuoli: narttu
Sijainti: Romaniassa (Carmen Mandescu)
steriloidaan

 

Perustieodot ja tausta
Romanialainen eläinsuojlia Carmen Mandescu on Kulkurien pitkäaikainen yhteistyökumpani. Carmen on omistanut koko elämänsä hylättyjen koirien auttamiselle. Yksi hänen uusimmista suojateistaan on pieni ja pörröinen Tessa C joka odottaa omaa kotiaan Romaniassa Carmenin ystävän luona.


Tessa on luonteeltaan reipas ja leikkisä, kuten normaalin pennun kuuluukin. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan muiden koirien sekä kissojen kanssa. Tutuille ihmisille Tessa on hyvin ystävällinen ja neiti rakastaa leikkiä ja rapsuttelua. Tuttuja ihmisiä Tessa vielä hieman jännittää ja haukkuu näille aluksi. Kotihoitopaikassa Tessa elää normaalia kotikoiran elämää (joskin se paikoin voi erota suomikoiran elämästä) ja sen päivät kuluvat leikkien ja touhuten. Tesalla tuntuu olevan paljon energiaa ja reipas koirakaveri voisi tulevassa kodissa olla neidille hyväksi. Kotioloissa Tessa haukkuu jonkin verran.

Tessa on noin 30cm korkea ja painaa noin 7kg.

12.11.2017
Ihana Tessa C on varattu omaan kotiinsa.

10.12.2017
Super iloinen ja energinen Tessa saapui kotiinsa eilen.

———————————————————————————————————————————————————–

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.
Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Tessa C  saapuu Suomeen steriloituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tessa C on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Harkitut yhteydenotot Taija Mäkiselle.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.