Päivitetty 10.10.2017

Kulkurit ylpeänä esittää: The Hobo House!


Hobo_House

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuokrannut yhdessä Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen kanssa asumiskäytöstä poistetun talon Tuusulan Myllykylästä tapahtuma- ja varastokäyttöä varten.

Hobo House helpottaa suunnattomasti yhdistyksen kannatustuotteiden, messutarvikkeiden ja osaltaan lahjoitustenkin varastointia. Lisäksi se helpottaa monien asioiden organisointia, koska kaikkea yhdistyksen toiminnassa tarpeellista tavaraa voi säilyttää yhdessä paikassa.

Hobo Housessa tullaan järjestämään jatkossa pop up -tapahtumia. Tilaa on myös mahdollista vuokrata eteenpäin esim. paikallisille koirayhdistyksille. Talon vuokra, 50 €/kk, maksetaan puoliksi Pääkaupunkiseudun eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.

Hobo Housesta tulette varmasti kuulemaan jatkossa lisää! Tässä vaiheessa otamme mielellämme vastaan avuliaita yhteydenottoja päteviltä yleismiehiltä, sähkömieheltä, putkimieheltä ja puusepältä. Talosta löytyy pientä fiksaamista, joten talkooväki on enemmän kuin tervetullutta auttamaan.

Otathan yhteyttä Hobo Housen vastuuhenkilöön Katarina Kaasiseen, jos voit ammattitaitoasi antamalla tukea eläinsuojelutyötä!

Kiitos!

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa