Päivitetty 14.09.2014

The Invisible Rape of Europe – hartaasti odotettu kirja on nyt valmis


The_Invisible_Rape_of_EuropeOccupy for Animals on julkaissut kirjan nimeltään The Invisible Rape of Europe, joka sisältää käytännössä kaiken, mitä Romaniassa on tapahtunut 25.9.2013 jälkeen.

The Invisible Rape of Europe -kirjan tekemisessä on ollut mukana myös suomalaisasiantuntijoita, ja Rescueyhdistys Kulkurit ry on ollut edustettuna toimitustiimissä.

Kirjassa tarkastellaan eläinten huonon kohtelun vaikutuksia ihmisiin ja yhteiskuntaan. Kirjassa myös esitetään tapoja, joilla on mahdollista saada aikaan muutoksia Romaniassa. Kirjassa todetaan, ettei Romanian ja Euroopan viranomaiset ymmärrä, mikä vaikutus yhden EU-maan välinpitämättömyydellä ja mielivaltaisilla toimilla voi olla muun Euroopan väestöön. Vastaavanlaista teosta ei ole kirjoitettu aiemmin.

EU-komissio yhdessä Euroopan parlamentin ja neuvoston kanssa ovat tietoisia siitä, että Romanian hallitus ei onnistu löytämään kestävää ja inhimillistä ratkaisun maansa koiraongelmaan. ”Eutanasian” nimissä harjoitettavat julmuudet eri puolilla Romaniaa ovat räikeässä ristiriidassa Euroopan unionin arvojen ja useiden kansainvälisten, Romaniaa sitovien velvoitteiden kanssa. Kirjassa esitellään myös EU:n laillinen oikeus ja velvollisuus puuttua tilanteeseen.

Kirjassa on kuvia, jotka lukijat saattavat kokea vastenmielisiksi ja järkyttäviksi. Tekijöiden mielestä ne pitää kokea niin. Tästä pitää raivostua! Romanialaiset lapset kohtaavat vastaavia näkyjä melkein päivittäin. Tuoreen tutkimuksen mukaan 86,3 % maan lapsista on nähnyt kirjan sivuilla kuvailtuja eläimiin kohdistuvia väkivallantekoja. Yhdenkään lapsen ei tulisi kokea mitään vastaavaa!

Kirja syntyi kunnianosoitukseksi Jean-Claude Junckerille, entiselle Luxemburgin pääministerille, joka on yksi arvostetuimmista eurooppalaisista poliitikoista. Hänet tunnetaan ihmisoikeuksien puolestapuhujana ja eläinrakkaana ihmisenä. Junckeriin kohdistuu suuria odotuksia Euroopan komission presidenttiydestä toukokuun EU-vaalien jälkeen.

Kirja “The Invisible Rape of Europe” on tuotettu kustannusperusteisesti voittoa tavoittelematta. Kirjan voi tilata, ja sitä voi selailla täällä: http://store.blurb.com/ebooks/469707-the-invisible-rape-of-europe. Teoksen voi myös lukea iBooks-sovelluksen kautta vaikkapa iPadilla. Lataa e-kirja täältä.

 

Kulkurien Taija kertoo kirjasta ylläpitämässään blogissaan “Fifirock – Home of Happy Dogs“.

The Invisible Rape of Europe -kirjan kattavat nettisivut löydät tästä.

Kirjasta Occupy for Animalsin Facebook-sivuilla: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=618820071519375&set=a.216201598447893.48092.152547194813334&type=1&theater

Kirjan julkaisun englanninkielinen lehdistötiedote pdf-muodossa täällä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.