Päivitetty 02.09.2018

Kodin saanut koira: TIM-ANTTI (nykyisin Lenni)


Syntymäaika: 11/2017-12/2017
Sukupuoli: uros
Sijainti: Romaniassa (Onevet)
kastroitu

 

Perustiedot ja tausta

Tim-Antilla ja Hestulla on ollut omistaja, mutta omistaja muutti toiseen kaupunkiin töiden perässä ja jätti tämän kaksikon entisen kotinsa pihalle. Omistajan isä toi hylätyt koirat Adinalle ja nyt hellyyttävä kaksikko odottaa omaa kotiaan Onevetin tarhalla.

Eläinlääkäriklinikka OneVet on yksi Kulkurien keskeisimmistä yhteistyötahoista. Vuodesta 2012 lähtien jokainen Kulkurien adoptio-ohjelman läpikäynyt koira on kulkenut OneVetin kautta huolellisen yhdessä laaditun prosessin läpi. Vuonna 2005 perustettu klinikka on eläinlääkäri-pariskunta Adina ja Dragos Vladutin omistuksessa.

Tim-Anttia on hieman hämmynyt tästä suuresta elämänmuutoksesta ja tarhalla se vaikuttaa siltä, että haluaisi olla jossain aivan muualla kuin tarhan hälinän keskellä. Pikkuinen ei kuitenkaan ole millään tavalla erityisen aran oloinen, ennemminkin hämmentynyt. Tim-Antti ei ole ollut tarhalla vielä pitkään, joten se edelleen totuttelee uuteen ympäristöön, jossa on paljon muita koiria ja hyvin meluisaa.

Tim-Antti reagoi positiivisesti lempeään ja kannustavaan puheeseen ja rauhallisissa kotioloissa se varmasti reipastusi hyvinkin nopeasti. Jo pienen ajan kuluttua Tim-Antti reipastuu ja ottaa edistysaskelia vieraiden suhteen koko ajan. Tim-Antti tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja se jakaa häkin kolmen muun pienikokoisen koiran kanssa.

Tim-Antti on väritykseltään yorkki tyyppinen pieni poika, jolla on poseeraus hallussa.

Suloisella Tim-Antilla on painoa arvion mukaan noin 6-8 kg ja säkäkorkeutta noin 25-30 cm. Tim-Antti on arvion mukaan noin 7-8kk vanha.

02.09.2018
Tim-Antti nykyisin Lenni lensi omaan kotiinsa Suomeen eilen 1.9.

30.07.2018
Ihana Tim- Antti on tänään varattu omaan kotiin Suomeen! Onnea Tim-Antille ja sen tulevalle perheelle <3

21.06.2018
Tim-Antti on lisätty Kulkurien adoptio-ohjelmaan.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Tim-Antti saapuu Suomeen kastroituna, asianmukaisesti rokotettuna, ulko- ja sisäloishäädettynä ja testattuna useiden sairauksien varalta. Lisäksi Tim-Antti on mikrosirutettu ja sillä on EU-lemmikkipassi.

Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseenoppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.

Tim-Antin yhteyshenkilö on Sarianna Syrjä.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.