Päivitetty 16.02.2015

Todellinen ystävä -tapahtuma ja -koirapuistoilu Helsingissä 14.2.2015


ystistapahtuma_carmen_alina

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry järjestää ystävänpäivänä 14.2.2015 klo 12-17 Todellinen ystävä-tapahtuman ja -koirapuistoilun Helsingin Lapinlahdessa. Ystävänpäivän tapahtumaa vietetään Lapinlahden sairaala-alueen kauniissa puistomaisemassa sijaitsevassa Omenapuutalossa.

Tapahtumasta löydät muun muassa yhdistyksemme paljon kehuja keränneen Huippuystävä-buffetin, arpajaiset, sekä kaikkea mahdollista koiratavaraa notkuvat myyntipöytämme. Todellinen ystävä-tapahtuma tuo vieraaksemme myös pääyhteistyökumppanimme: Asociatia A Doua Sansan perustajan Carmen Mandescun ja Asociatia Suflete Dragi -yhdistyksestä Alina Murgun. Menossa mukana myös Kreetan Kodittomat Eläimet ry omalla myyntipöydällään. Muistathan siis varata käteistä mukaasi.

Todellinen ystävä -tapahtumassa myös nelijalkaisilla ystävillämme on hauskaa, sillä Omenapuutalolla kahvittelun ja shoppailun jälkeen on mahdollisuus päästää kaveri kirmailemaan koirapuistossa, yhdessä lajitoverien kanssa. Omenapuutalon läheisyydessä sijaitsevan Lapinlahden koira-aitauksesta löytyvät erilliset puolet pienille ja isoille koirille.

Tapahtuman tuotto ohjataan lyhentämättömänä eläinsuojelutyön tukemiseen.

Lämpimästi toivotamme kaikki tervetulleiksi viettämään mukavaa päivää kanssamme!

Ps. Omenapuutalon läheisyyteen on ystävänpäivänä piilotettu 3 kysymystä. Löydätkö kysymykset ja tiedätkö niihin vastaukset? Oikein vastanneiden kesken arvotaan yllätyslahja!

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa