Päivitetty 10.11.2015

Kodin saanut koira: TRIXI


trixi TRIXI

* Arvioitu syntymäaika 06/2015

* narttu

* Romaniassa

 

 

 

 

01.10.2015

Trixin tarina on ikävän tuttu tarina Romaniassa. Pikku Trixi oli vaellellut  yhteistyökummanimme Mihaelan naapurustossa ja seuraillut ihmisiä. Kun Mihaela meni kyselemään kenen koira on, ei kukaan osannut vastata ja niinpä hän poimi pienokaisen talteen luokseen.Trixi asustelee tällä hetkellä Mihaelan luona turvassa.

Trixi on luonteeltaan leikkisä ja iloinen koiran alku joka tulee mainiosti toimeen kaiken ikäisten ja kokoisten koirien ja kissojen kanssa. Se rakastaa ihmisiä ja on hyvin sosiaalinen. Trixien päivät kuluu kuten tämän ikäisen pennun yleensäkin, leikkien, tutkien ja suurta maailmaa ihmetellen.

Trixi tulee kasvamaan pieneksi keskikokoiseksi, arviolta 10-12 kiloiseksi.

Pentua harkitsevalla on suuri vastuu. Omat resurssit on ehdottoman tärkeää punnita huolella. Ajan, motivaation ja sitoutuneisuuden täytyy olla kohdallaan.

Pentua harkitessa täytyy muistaa, että mm. sisäsiisteys on opeteltava alusta lähtien, hihnakäytös on täysin uusi asia, muihin koiriin tutustumistakin saattaa joutua harjoittelemaan eikä yksinolo suju heti itsestään. Tavaratkin saattavat päätyä tylsistyneen ja aktiivisen pennun kitaan ja leluiksi ihan vain vahingossa. Pentu tarvitsee paljon selkeitä rajoja, johdonmukaista, positiiviseen palkitsemiseen keskittyvää koulutusta ja rakkautta kasvaakseen tasapainoiseksi aikuiseksi.

Muistathan myös, että koiran kuvaus on kirjoitettu tarhaolosuhteissa tehtyjen havaintojen perusteella ja käytös voi kotiutuessa muuttua.

Mikäli Trixi tulee Suomeen alle kuuden kuukauden ikäisenä, sitä ei steriloida ennen kotiutumista. Tällöin tuleva koti sitoutuu steriloimaan koiran kohtuullisen ajan kuluessa sen saavuttua Suomeen, mieluiten neljän kuukauden sisällä. Yhdistys osallistuu halutessanne steriloinnin kustannuksiin 70 eurolla kuittia vastaan. Olethan myös yhteydessä yhdistykseen (varaajaan) ennen sterilointia.
Tutustuthan ennen yhteydenottoasi sivuiltamme löytyviin luovutussopimukseen, oppaaseen kotiutuvan koiran omistajalle, sekä adoptoitavan eläimen terveyteen ja kustannuksiin.
14.10.2015
TRIXI on varattu omaan kotiinsa Suomeen.
07.11.2015
Suloinen TRIXI saapui omaan kotiinsa.
Trixin yhteyshenkilö: Jenni Huuskonen
Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.