Päivitetty 12.02.2019

Tue Carpe-projektia hopeakoruilla – LovePaw lahjoittaa 5 euroa per koru 15.10.-31.12.2018


Koruja valmistava ja myyvä LovePaw lahjoittaa 15.10.-31.12.2018 välillä ostetuista hopeakoruista 5 euroa Carpe-projektille. Tutustuthan koruihin yrityksen verkkosivuilla ja tilaa omasi! Tässä myös oiva joululahjavinkki karvaisista ystävistämme pitäville läheisille.

LovePaw

LovePaw valmistaa lemmikkieläinaiheisia koruja. Heidän tuotevalikoimastaan löytyy useita koruvaihtoehtoja ja valikoima laajenee viikottain. LovePaw ottaa myös huomioon asiakkaiden toiveet, joten jos valikoimasta ei löydy mieluista mallia, kannattaa olla yhteydessä suoraan yrityksen yhteyshenkilöihin. Yritykseltä on myös mahdollista tilata uniikkikoruja esimerkiksi oman lemmikin kuvasta työstämällä.

CARPE pähkinänkuoressa

Carpe on romanialaisen eläinsuojelija Carmen Mandescun ja Rescueyhdistys Kulkurit ry:n yhteinen projekti. Projektin tavoitteena on rakentaa romanialaiseen Mitrenin kylään 150 kodittoman koiran tarha, jossa koirista pidetään huoli ja mahdollisuuksien mukaan ne pääsevät Kulkurien adoptio-ohjelmaan. Projekti startattiin toukokuussa 2016 ja se jatkuu, kunnes tarha on valmis. Tarha rahoitetaan suurelta osin suomalaisin yksityislahjoituksin ja yrityssponsoreiden sekä häkkikummikampanjan ja Kulkurien verkkokaupassa Hobo Shopissa myytävän eettisen lahjakortin avulla kerätyin varoin.

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.