Päivitetty 29.02.2016

Kulkurit tukee Animalian ja SEYn Eläinlaki-kampanjaa


Kuva: Jo-Anne McArthur/We Animals

Kuva: Jo-Anne McArthur/We Animals

 

Rescueyhdistys Kulkurit ry on mukana tukemassa Animalian ja SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton järjestämää Eläinlaki-kampanjaa. Tänä vuonna Suomessa säädetään laki, joka vaikuttaa eläinten hyvin- ja pahoinvointiin seuraavien 20 vuoden ajan.

Eläinsuojelulaki on uudistuksen tarpeessa, koska edellinen laki on 20 vuotta vanha. Lisäksi tutkittu tieto eläinten hyvinvoinnista on lisääntynyt valtavasti viime vuosina. Myös ihmiset ovat yhä huolestuneempia eläintenpidon ongelmista. Laadittavan lain on parannettava eläinten suojelun tasoa. Valitettavasti poliittinen tilanne on eläinten kannalta huono. Ei anneta eläinten suojelun heikentyä, vaan tehdään yhdessä Suomeen maailman parhain eläinsuojelulaki.

Lämpimästi tervetuloa Animalian ja SEYn Eläinlaki-kampanjan avaukseen Helsinkiin to 28.1. kuulemaan, mitä uutta tutkimustietoa eläimistä on selvinnyt viimeisten 20 vuoden aikana, miten Ruotsissa on kampanjoitu eläinten puolesta menestyksekkäästi, miksi eläinsuojelu on monelle julkisuuden henkilölle tärkeä asia ja mitä järjestöt ja vapaaehtoiset voivat tehdä, jotta uusi eläinsuojelulaki suojelisi eläimiä parhaalla mahdollisella tavalla.

Paikkana Helsinginkatu 16:ssa sijaitseva Rupla. Tilaisuus alkaa klo 18, ja siellä on kahvitarjoilu.

Tilaisuudessa puhuvat muun muassa Helsingin yliopiston dosentti ja tutkija Laura Hänninen ja ruotsalaisen Djurens Rätt -järjestön Camilla Björkbom. Mukana myös kampanjaa tukevia julkisuuden henkilöitä. Kampanjan suojelijana toimii Finlandia-voittaja Laura Lindstedt.

 

Ole eläinten puolella!

 

Lue vetoomus osoitteessa www.elainpolitiikka.fi/vetoomus ja allekirjoita se klikkaamalla alla olevaa nappia. Kutsu myös ystäväsi työhön eläinten puolesta ja jaa vetoomus sosiaalisessa mediassa sivun ylälaidan painikkeista! Voit myös levittää vetoomusta eteenpäin aihetunnisteella #eläinlaki

Eläinlaki-kampanja käynnistyy tänään torstaina 28. tammikuuta. Tutustu Kampanjan virallisiin Facebook-sivuihin täällä.

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.