Päivitetty 29.11.2015

Tunnelmia tämän vuoden Lemmikkimessuilta


FontCandy

Resueyhdistys Kulkurit ry osallistui tänäkin vuonna Lemmikkimessuille 7. – 8.11. Viikonloppu Helsingin Messukeskuksessa oli vauhdikas ja mielenkiintoinen.

Kulkurien pisteellä kävi tasaiseen tahtiin ihmisiä ja saimme uusia jäseniä hienot 12 kappaletta. Lisäksi loimme uusia kontakteja. Messuvieraat olivat kiinnostuneita huikeista kannatustuotteistamme sekä mediassakin huomiota herättäneestä kalenteristamme. Myös Kulkurit-heijastimet ja heijastinliivit saivat huomiota osakseen, joten nyt monen tukijamme luota löytyy taikaviittoja.

Myynnissä oli myös upouusia ‪#‎spayone‬-Take Away -kahvimukeja, joita pyrimme saamaan myytäväksi jatkossakin tapahtumiin. Eettiset lahjakortit keräsivät huomiota lähestyvän joulun alla. Paikalla järjestettiin myös suositut arpajaiset.

Iki-ihanat rapsuteltavat rescuekoirat saivat osakseen rakkautta ja hellyyttä. Osa koirista oli pukeutunut entisen kotimaansa Romanian väreihin. Kulkurit nimittäin edustivat Dog Force One ry:n järjestämässä nakinsyöntikilpailussa Romanian joukkuetta. Värikkäät kilpailuasut saivat huokailemaan ihastuksesta!

Nakinsyöntikisassa voittaneet Ludde Von Ludovich (mini-sarja) ja omistaja Taija Jolanki sekä Kaitsu (Midi-sarja) ja omistaja Eeva Holmberg lahjoittivat voittamansa 200 kg koiranruokaa yhdistyksen kotihoitokoirille jaettavaksi. Kiitos!

Viikonlopun messuilun tuotto oli yhteensä uskomattomat 809 euroa. Kauniit kiitokset messutovereille!

 

Lopuksi ote Fifirock-blogin artikkelista “Roskat rivissä”:

“Hyväntuulinen kisapäivä päättyy herkkään hetkeen. Pieni tyttö tulee silittämään omaa romanialaislähtöistä koiraani. ”Se on niin kaunis”, tyttö tuumaa. Heilläkin on koiria, kolme kappaletta. Kaikki Espanjasta. Isä nyökyttelee taustalla. Mietin silmäkulma kostuen, mitkä eväät tuo neiti onkaan elämälleen saanut – vanhemmat ovat avanneet kodin ovet hylätyille koirille, joiden parissa lapsi on saanut kasvaa ja oppia vastuuta ja tuntea rakkautta. Hän on kovin onnekas.”

 

Katso tämän vuoden Lemmikkimessu-tunnelmista lisää kuvia >

Taija Jolanki ylläpitää Fifirock – Home of Happy Dogs -blogia. Lue Taijan kirjoittama mukaansatempaava ja koskettava artikkeli “Roskat rivissä” > 

 

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa
 
 

Takaisin ylös

© Rescueyhdistys Kulkurit ry 2015 | All rights reserved, Rekisterinumero 208.505, y-tunnus 2594720-9.