Päivitetty 13.02.2020

Turun kimppalenkit keväällä – seuraava lenkki sunnuntaina 23.2.


Turun kevään kimppalenkit ovat vauhdissa jälkeen. Kokoonnumme joka kuukausi yhteiselle lenkille. Mukaan ovat tervetulleita niin Kulkureiden kautta tulleet koirat kuin kaikki muutkin kokoon ja rotuun katsomatta. Mukaan saa tulla lenkkeilemään myös ilman koiraa tai tutustumaan ja kyselemään Kulkureiden toiminnasta muutoin.

Kaksi ensimmäistä lenkkiä ajoittuvat sunnuntaipäiviin klo 12, jotta saisimme lenkkeillä hieman valoisammassa säässä. Tästä eteenpäin siirrymme arki-iltoihin ja lenkkeillään aina tiistaisin klo 18. Ilmoitamme aina erikseen lenkin paikan ennen seuraavaa lenkkiä. Lenkin kesto 1-2 tuntia. Tapahtumassa ei säävarausta, vaan lähtökohtaisesti kaikilla keleillä ulkoillaan. Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua erikseen.

Lenkkipäivät:

  • Sunnuntai 26.1.2020 klo 12
  • Sunnuntai 23.2.2020 klo 12
  • Tiistai 17.3.2020 kl0 18
  • Tiistai 21.4.2020 klo 18
  • Tiistai 19.5.2020 klo 18

Sunnuntai 23.2. lenkin koordinaatit: Lenkille lähdetään sunnuntaina klo 12 ja suuntaamme Hirvensalon metsäpoluille. Kokoontuminen Meri-Karinan parkkipaikalla Seiskarinkadun päässä.

Käymme piipahtamassa Sorttamäen rannalla ihailemassa merimaisemaa ja sieltä suuntaamme metsäpoluille. Metsässä on paikoittain aika märkää näillä keleillä, joten kannattaa varustautua kunnon jalkineilla. Osittain reitillä kävellään myös kevyen liikenteen väylillä.

Avaa osoite Google Mapsissä

Muistathan, että yhteiskävelyillä pidämme koirat kytkettyinä. Kysythän luvan ennen toisen koiran tervehtimistä. Mikäli koirasi tarvitsee tilaa, voit viestittää siitä muille esimerkiksi keltaista nauhaa käyttämällä.

Katso tapahtuma Facebookissa

Share
 
 

Yhteistyössä


Yhteistyossa